sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5046 عنوان پدر شوهرم برگشت گفت پول بابات مفته که میخاد خرج باغ کنه 299 بازدید | 8 پست پدر شوهرم بناست بابام گفت سوال کن فلان چیز بخوام توی باغ بسازم چقدر میشه بهش گفتم گفت پول بابات مفته اگه مفته یک گاوی بکشه گوشتش پخش کنه میخاستم بگم فکرنکنم به شما مربوط باشه هیچی نگفتم سکوت کردم فهمیدن ناراحت شدم خیلی هیچ کس خبر نداره ولی بابای من خیلی کمک مالی میکنه وهیچ کس هم نمیدونه جز خانواده خودمون حتی شوهرمم خیلی نمیدونه باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره 1403/03/27 | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5046 پدر شوهرم کلی بدهی داره بابت خونه ای که ساخته وداره کار میکنه وام بگیره کم کم بده فکرکنم توقع داره بابام این پول رو بده بهشون باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
tahajigar عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 1958 یک بنای دیگه بگیرینتو شهر ما هم اگه کسی یکم پیشرفت مالی کنه میگن دزده یا قاچاقچی مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
00setare00 عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 11745 بیکاری که به اشنا میگید زنگ بزنید به چندتا بنا قیمت بگیرین . مردم چشم دارن یکی ازشون موفق تر باشه ؟؟! خدایا شکرت.
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5046 بیکاری که به اشنا میگید زنگ بزنید به چندتا بنا قیمت بگیرین . مردم چشم دارن یکی ازشون مو ... نمیدونم دردشون چیه از حسادته از چیه خدا میدونه باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
primah عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 932 حسودن!! به شما چه بقیه با پولشون چیکار میکنن؟ باید از شما اجازه بگیرن😒 حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)
00setare00 عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 11745 نمیدونم دردشون چیه از حسادته از چیه خدا میدونه کلا مردم همین هستن. ملت زیر فشار اقتصادی هستن. زندگی ها سخت شده خدایا شکرت.
aurorae عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 6936 چقدر حسود و تنگ نظرمنم اونروز به مادرشوهرم گفتم بابام یه ماشین دیگه خریده داشت سکته میکرد😐
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5046 حسودن!! به شما چه بقیه با پولشون چیکار میکنن؟ باید از شما اجازه بگیرن😒 دقیقا منم میخاستم همین بگم باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره