2777
2789
عنوان

از چه ماهی متنفرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 53 پست

اعتقاد ندارم خیلی
از همه ماه ها هم خوب دیدم هم بد
دخترای اردییبهشتی و پسرای اسفندی رو دوست دارم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتقاد ندارم خیلی از همه ماه ها هم خوب دیدم هم بد دخترای اردییبهشتی و پسرای اسفندی رو دوست دارم...

واییییی من اردیبهشتی ام😍😍😍🙈❤️💋

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

ماه خاصی نیس از هر ماهی ممکنه یه نخاله پیدا شه پس ربطی به ماه تولد نداره

حرفتون کاملا درسته ولی محض سرگرمی گلم

دیر آمده ای مرو شتآبآن     ای رفتن تو چو رفتن جآنٓ🌝💖مولآنآ

بی تربیتا چیکار آبان دارین تحت تاثیر کلیپای اینستا همه میگن خرداد و آبان

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
بی تربیتا چیکار آبان دارین تحت تاثیر کلیپای اینستا همه میگن خرداد و آبان

ن رفیقام و داداشم خردتد و ابانن و واقعا راسته

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
واییییی من اردیبهشتی ام😍😍😍🙈❤️💋

عشقولی هستی شمااا
من اگه قدرت دستم باشه و یه روز بخوام بچه دار شم
دختر اردیبهشتی از خدا میخوام
خیلی خانومو و کیوتن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ن رفیقام و داداشم خردتد و ابانن و واقعا راسته

من خودم ابانیم آزارم به مورچه نمی‌رسه ولی از ماه های دیگه همش کرم ریختن بهم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم