2777
2789
عنوان

از چه ماهی متنفرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 53 پست

از هیچ ماهی متنفر نیستم ولی از همسر سابقم هستم 

و نسبت به ماه تولدش حس خوبی ندارم چون واقعا در حد پرستش دوسش داشتم و بدترین شرایط رو برام رقم زد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

همه ماهها رو دوست دارم . اما خب هر ماه یک خصوصیات مخصوص خودشو داره. اسفند ماه دویدن و بدو بدو و کارو عجلست، فروردین هم دیدو بازدید و بدو‌بدو خونه اینو و اون رفت و بعد همون شب منتطر بود تا همونی که صبح رفتی خونش بیاد پس بده دیدنتو ، اردیبهشت ریلکس کردن ، خرداد تلاش و درس و کتاب و امتحان ، تیر ماه ازادی و مثل فنری که تو خرداد فشرده شدی تیرماه رها میشی و پرت میشی وسط زمین و آسمان، مردادگرما و خونه و کولر و چای داغ هورت کشیدن تو افتاب خرما پزون و ..... .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی تربیتا چیکار آبان دارین تحت تاثیر کلیپای اینستا همه میگن خرداد و آبان

من اینستا ندارم 😂

از ماه آبان و خرداد مخصوصا آبان هیچوقت حس خوبی نگرفتم 

کسایی هم که می شناسم و آبانی بودن چون خیلی بدجنس و موذی بودن بخاطر همین زیاد دید خوبی به این ماه ندارم متاسفانه 💔😅

من خودم ابانیم آزارم به مورچه نمی‌رسه ولی از ماه های دیگه همش کرم ریختن بهم 

عزیزم بسه انتقاد پذیر باش ایشونم طبق چیزی که دیدند گفتند ممکنه شامل همه نشه

دیر آمده ای مرو شتآبآن     ای رفتن تو چو رفتن جآنٓ🌝💖مولآنآ
همه ماهها رو دوست دارم . اما خب هر ماه یک خصوصیات مخصوص خودشو داره. اسفند ماه دویدن و بدو بدو و کارو ...

😐😐😐متولدینشون

دیر آمده ای مرو شتآبآن     ای رفتن تو چو رفتن جآنٓ🌝💖مولآنآ
عزیزم بسه انتقاد پذیر باش ایشونم طبق چیزی که دیدند گفتند ممکنه شامل همه نشه

چی گفتم ؟جنبه تاپیک زدن نداری قفل کن 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
عشقولی هستی شمااا من اگه قدرت دستم باشه و یه روز بخوام بچه دار شم دختر اردیبهشتی از خدا میخوام خیل ...

عزیزمممم مرسی از نظر لطفت 

انشاالله قسمتت بشه یه دختر اردیبهشتی ناز داشته باشی🥰🥰🥰

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من اینستا ندارم 😂 از ماه آبان و خرداد مخصوصا آبان هیچوقت حس خوبی نگرفتم  کسایی هم که می شناس ...

اوکی منم از اردیبهشت و آذر و شهریور خوشم نمیاد مخصوصا پسراش 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
کلا دعوا داریا

تو نوشتی بس کن اولا من باشما نبودم دوما اون مشکل خودته که با لحن دعوا خوندی نظر منو