2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از دست شوهرم 😭😭😭

309 بازدید | 16 پست

باهم خوبیم ، من به سر وضع ظاهرش میرسم اون تو کارای خونه بهم کمک می‌کنه باهام خوش اخلاقه ، هر هفته میریم گردش باهم خوش میگذرونیم اما امان از موقعی که مادرشوهرمو میبینم یا تلفنی باهاش حرف میزنم ازین رو به اون رو میشه همش دنبال بهونه میگرده دعوا کنه باهام اصلا عجیب غریب میشه بهم توهین می‌کنه فحش میده به خانوادم اهانت می‌کنه خسته شدم نمی‌دونم باید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مادرش چیزی میگه؟ یا اینکه توقع خاصی داره تو رفتار با مادرش که رعایت نمی کنید؟

خیلی تو زندگیمون تاثیر داره مادرشوهرش کاری کرد شوهرم با خانوادم قطع رابطه کنه ، منم رابطمو باهاش کم کردم نه تنها با من با همه اینطوریه با فامیل و همسایه هم ناسازگاره همیشه دعوا راه میندازه منم سالی یک بار به خونه ش میرم ، همیشه جنجال به پا میکنه

خیلی تو زندگیمون تاثیر داره مادرشوهرش کاری کرد شوهرم با خانوادم قطع رابطه کنه ، منم رابطمو باهاش کم ...

ببین خیلی بده که همسرت تحت تاثیرش هست

اما نمیتونی به مادرشوهرم نزدیک بشی اونو تو مشت خودت بگیری؟

ببین خیلی بده که همسرت تحت تاثیرش هست اما نمیتونی به مادرشوهرم نزدیک بشی اونو تو مشت خودت بگیری؟

هفت سال همین کارو کردم زندگیم جهنم شده بود باز الان بهتره ، واقعا نمیتونم چجوری توضیح بدم ، مادرشوهرم از خودش حرف درمیاره یه دفعه عین دیوونه ها میشه دعوا راه میندازه همش فکر می‌کنه همه پشت سرش حرف میزنن ، از هر حرکتم حرف درمی‌آورد آنقدر کاراشو انجام دادم و بهش رسیدگی کرده بودم بازم اثر نداشت بدتر زندگیمو به هم می‌ریخت 

هفت سال همین کارو کردم زندگیم جهنم شده بود باز الان بهتره ، واقعا نمیتونم چجوری توضیح بدم ، مادرشوهر ...

خب پس کنار بکش 

محبت به اون جواب نمیده

نمیتونی با زبون خوش شوهرت رو آروم کنی هروقت اون فتنه به پا میکنه؟

خب پس کنار بکش  محبت به اون جواب نمیده نمیتونی با زبون خوش شوهرت رو آروم کنی هروقت اون فتنه ب ...

متاسفانه منم اخلاق بدی که دارم اون لحظه نمیتونم محبت کنم ، با خودم میگم چرا ما که تا دیروز باهم خوب بودیم بدتر عصبی میشم ، آخه شوهرم هم فحش میده توهین می‌کنه نمیتونم هضم کنم

متاسفانه منم اخلاق بدی که دارم اون لحظه نمیتونم محبت کنم ، با خودم میگم چرا ما که تا دیروز باهم خوب ...

بنظرم وقتی طرف عصبی هست آدم باید بتونه نقطه ضعفش رو پیدا کنه 

ببین بیشتر مردا زود عصبانی میشن و بی احترامی رو شروع میکنن اگه پا به پاشون حرف بزنی و ادامه بدی زندگی جهنم میشه

باید مدیریت کنی 

بهش یاد بدی بتونه خودش رو موقع عصبانیت کنترل کنه و بی احترامی نکنه 

پس اول از خودت شروع کن 

بنظرم وقتی طرف عصبی هست آدم باید بتونه نقطه ضعفش رو پیدا کنه  ببین بیشتر مردا زود عصبانی میشن ...

باشه امتحان میکنم حتما ، ببینم تاثیر داره یانه ، ممنون از راهنماییت خیلی رهنمود باز کرد

باشه امتحان میکنم حتما ، ببینم تاثیر داره یانه ، ممنون از راهنماییت خیلی رهنمود باز کرد

خواهش میکنم عزیزم 

یه سری مردا زود عصبانی میشن زودم پشیمون میشن

پس اون لحظه که عصبانی میشه چند لحظه با مکث نگاهش کن بگو اصلا باورم نمیشه تو اینطوری صحبت کنی اصلا در شان تو نیست نمیخوام دیگه ادامه بدم و منم بهت بی احترامی کنم 

برو هروقت آروم شدی صحبت می کنیم 

یه کم بعد که آروم شد با مهربونی باهاش صحبت کن بگو ما زن و شوهریم نباید جوری باهم صحبت کنیم که رومون نشه دو دقیقه بعد تو صورت هم نگاه کنیم 

تو بی احترامی کردی من حرمتت رو نگه داشتم اما احترام دو طرفه است و ...

خلاصه این عادت بی احترامی کردن رو آروم آروم میتونی از سرش بندازی