2777
2789

میترسم به هوش نیام بمیرم وسط عمل کسی بوده آزمایشهای لازمو انجام داده باشه اطراف تون ولی بازم فوت کرده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا من چهار تا خاله و مامانم همشون عمل کردن و کلییی از آشنا ها و فامیل و.. هیچ اتفاقی نیوفتاد

حتما ناشتا باش و رعایت کن که فقط بعد از عمل بالا نیاری همین

تازه انقدر بیهوشی باحاله من که خیلی دوست داشتم😅

نه والا من چهار تا خاله و مامانم همشون عمل کردن و کلییی از آشنا ها و فامیل و.. هیچ اتفاقی نیوفتاد ح ...

من بعد از عمل چهار بار بالا اوردم همشم خون بود

اتفاقا پرستاره گفت باید بالا بیاری خون و نمیذارن وارد گوارش بشه

مامان من هوشبریه  میگ تا ده بشمر  به ده نرسیدی میخوابی  بعد صدات میزنه بیدار میشی& ...

انقدر کیف میده 

وقتی به هوش میایی انگاری دو روز خواب بودی 😁

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من بعد از عمل چهار بار بالا اوردم همشم خون بود اتفاقا پرستاره گفت باید بالا بیاری خون و نمیذارن وار ...

اره خیلیا بالا میارن من و دوستام بالا نیاوردیم 

یک نفر ک بالا اورد اونم میگفت من شب قبل عمل خیلی قلیون کشیدم میگن ب خاطر اون بود 

ولی خیلیا همینجوری بالا میارن

انقدر کیف میده  وقتی به هوش میایی انگاری دو روز خواب بودی 😁

امروز رفته بودم اتاق عمل 

بعد مامانم ب همکارش میگ احمدی برو مریض سوال تاسیساتی داره(توهم میزد) 

میگ این دوز توهمش خیلی بالا بود😂 میخندیدن تا این حد 

موقعی ک مریض رو تحویل دادن مریضه ب خدمه بخش میگ بهشون بگو ب من نوروبیون بزنن اخه درد دارم😅😅😅

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)