2777
2789
عنوان

از تجربه هاتون بگید سونو واژینال

98 بازدید | 10 پست

سلام خانوما 

من امروز سونو داشتم تخمدان سمت چپم ۲۱ بود و سمت راست ۱۸ دکتر گفت اوکیه همچی ـو چنتا قرص داد ک یکماه قبل هم میخوردم باز داد 

متفورمین اوابوست روزی یدونه 

دوفامد یدونه دیگه جدید بود اسمش یادم نمیاد این دوتا از ۱۴ پریود باید بخورم 

و اصلی ترینش دوتا امپول بود ک اونم روز ۱۴ پریود باید بزنم دکتر ک خیلی امیدواری داد گفت استرس نداشته باشه 

اخه وزنم بالاعه 

خواستم ببینم تجربه شما چیه 

تجربه من طی ۴ سال خوردن کل اینا که گفتی و خصوصا ابووست ک بشدت گرونه اینه ... 

راه منو برو  

همه رو بریز سطل زباله 

اصلاح سبک کن 

اگر‌نمیدونی اصلاح سبک چیه تو اینستا سرچ کن فلورا تاجیک یا مهرنوش مطیعی 

اصلاح سبک یعنی زندگی ب شیوه ۱۰۰ سال پیش  . زنای صد سال پیش کودومشون نابارور بودن ؟ 

استرس رو دور کن 

پیاده روی کن 

یکم تغییر  کن 

وزن کم‌کنی

یکسال اصلا به بچه فکر نکن و تصور کن اصلا قراره خدا به شما بچه نده ن بیبی چک بزن ن چیزی . ب معنای واقعی کلمه به بچه فک نکن . 

تا معجزه شو ببینی .... 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه من طی ۴ سال خوردن کل اینا که گفتی و خصوصا ابووست ک بشدت گرونه اینه ...  راه منو برو &nbs ...

در کنار ایت قرصا اصلاح سبکم تا حدودی اارم هرچیزیو نمیخورم گرمی جات رو بیشتر کردم واقعا تاثیر داشته تا الان 

والا میترسم دکتر نرم بدتر بشم 

در کنار ایت قرصا اصلاح سبکم تا حدودی اارم هرچیزیو نمیخورم گرمی جات رو بیشتر کردم واقعا تاثیر داشته ت ...

نترس منم میترسیدم دکترو رها کنم دقیقا عین تو 

هم اصلاح سبک کردم هم دارو خوردم . 

اخرش  بهمن‌ماه ۴۰۰ تو صف انتظار دکتر ک شلوغ بود خسته شدم رفتم پیش دکتره ولی داروهامو نگرفتم اومدم خونه زنگ زدم مامانم و گفتم خواهش میکنم جلوی من اسم‌بچا نیار من قید بچه رو زدم بعد اسم دوتا از فامیل ک تا ابد بچه دار نشدن اوردم‌گفتم مگه چی شد ؟ خیلیم عالی بودن .  و مرداد ۴۰۱ حامله شدم البته چون باور نمیکردم مهر ماه بی بی چک زدم ‌. چون بصورت طبیعی بود استرس اینکه قلب تشکیل نشه و بیافته نداشتم و کلا قلب تشکیل شده بود 

نترس منم میترسیدم دکترو رها کنم دقیقا عین تو  هم اصلاح سبک کردم هم دارو خوردم .   ا ...

وای چ خوب قدمش پر خیر برکت باشه براتون منم همینجورم مامانم خیلی نگرانه بروز نمیده ولی میدونم خود خوری میکنه 

اصلاح سبک رو حدودی دارم میرم خداکنه مثل شما جواب بده شیش ماهه اقدامم ولی شیش سال گذشته برام

شما هم تنبلی دارین؟زایمان هم کردم عزیزم بچم دوسالشه اگه اشتباه نکنم یکیش۱۸یکیش۲۱

بله تنبلی هم دارم ولی امروز از اون هیچی نگفت 

ای جان عزیزم خوش ب سعادت 

چ خوب امیدوار شدم نمیدونیم این اندازه فولیکول خوبه یا ن 

وای چ خوب قدمش پر خیر برکت باشه براتون منم همینجورم مامانم خیلی نگرانه بروز نمیده ولی میدونم خود خور ...

۶ ماه ک خیلی کمه صبورباش ببین کلا ادمایی ک بچه دار نشدن رو نگا کن بگو خب چیه مگه منم نشم و بیخیاااااال شو تا بیخیالش نشی نمیشه