2777
2789

اتفاق خوبی افتاده برام خیلی خوشحال شدم ولی هیچکدوم از اطرافیانم خوشحال نشد یادم اومد اگه مادر داشتم خیلی خوشحال میشد ولی اونم ندارم لطفا برام دعا کنید به حاجتم برسم دلم خیلی گرفته 😭😭 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

خوشحالم برات😍😍😍😍😍خدا رو شکر

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

چرا یاد خلیل خانزاده افتادم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم خداروشکرررر بهترینا برات رقم بخوره دورت بگردمم 😍😍♥ 

امیدوارم زودتر به هر چی میخوای برسی ♥ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

دخترم بعضی وقت ها شدید اون اتفاق از نظر خودت خوب بوده و اطرافیان با توجه به تجربه و سن بالاتر اینو درک کردن و خوشحال نشدن 

ولی امیدوارم هر چیزی که هست خیر باشه و همیشه خوشحال بای 

الان حال اونم درک میکنم 😞🥺

از خدا برات عاقبت بخیری و دل خوش و موفقیت در همه مراحل زندگیت رو میخوام دختر عزیزم

این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹

خدا رو شکر عزیزم، ان شالله عاقبت بخیر بشی و خودت کلی برای بچه هات مادری کنی و سایه سرشون باشی و تو جیبات نخود کشمش بریزی بدی نوه نتیجه ات بخورن😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃