2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من دوره ی مجازی کیک های کافه ای رو خریدم و کیک های خامه ای هم همینطور داد 

اما نتونستم کار کنم به چند دلیل 

خانواده ی همراهی ندارم مدام غر میزدن که ریخت و پاش میکنی نمیدونم دونه شکر ریخته رو فرشو فلان با اینکه سعی می کردم مرتب کنم ولی این حرفا بود و اینکه یه ریالم درنمیارم

خونمون از مرکز شهر دوره و من ماشین ندارم کیک ببرم کافه و کافه ها هم نمیان خودشون تحویل بگیرن و هزینه ی اسنپ هم نمیدن 

سود آنچنانی نداره کیک اسلایسی ۳۰ نهایت ۲۵ میگیرن دو برابر می فروشن 

کیک خامه ای هم خیلی پرهزینه اس وسایلش جعبه هاش سینیش و استرس اینکه اب نشه چپه نشه هم هست

هیچ وقت اراده ندارم میترسم از شکست و

نترس،با ترسیدن یک وقت به خودت میای که کلی زمان از دست دادی .شما در کنار پخت شیرینی ،میتونی اموزش هم بدی .در کنارش لوازمی که هنرجو نیاز داره بیاری و بفروشی ،اوووو تا دلت بخواد درامد زایی داره

یه جور فکر میکنم رویا فروشی میکنن مربی های مجازی 

دوره ی کیک ساز پول ساز و ترفند فروش هم گفته 

حالا ترفندش چیه کیک رو که بردی کافه و کلی تعریف کردی و نمونه چندتا دادی 

دو سه ساعت بعد دوستاتو بفرست برن کافه بخورن و تعریف کنن از کیک

راستش من دوره ی مجازی کیک های کافه ای رو خریدم و کیک های خامه ای هم همینطور داد  اما نتونستم ک ...

چقدر شد هزينه ش

از كجا خريدي

من خيلي علاقه دارم براي در امد نميخام براي دل حودم ميخام ميشه ياد گرفت؟

راستش من دوره ی مجازی کیک های کافه ای رو خریدم و کیک های خامه ای هم همینطور داد  اما نتونستم ک ...

به نظرت اگه خانواده بزارن و  کافه ها نزدیک باشن سودش خوبه؟؟

یه جور فکر میکنم رویا فروشی میکنن مربی های مجازی  دوره ی کیک ساز پول ساز و ترفند فروش هم گفته& ...

اره دیدم 

ولی میخوام دوره حضوری برم و خوب  خیاطی امتحان کردم اصلا  اونجوری ک فک میکردم نبود گفتم شاید چون به آشپزی علاقه دارم انتخاب این برای سرمایه بهتر باشه 

به نظرت اگه خانواده بزارن و  کافه ها نزدیک باشن سودش خوبه؟؟

به صورت تولیدی کار کنید روزانه براشون هزینه ب رفت و آمد و اسنپ ندید حمایت داشته باشید خوبه واقعا به شرایط من نمی خورد

اره دیدم  ولی میخوام دوره حضوری برم و خوب  خیاطی امتحان کردم اصلا  اونجوری ک ف ...

حالا من می خواستم برم خیاطی دوره هاش طولانیه و قطعا کسیکه با یابقه تره و شناخته شده تره بیشتر مشتری میاد براش

حالا من می خواستم برم خیاطی دوره هاش طولانیه و قطعا کسیکه با یابقه تره و شناخته شده تره بیشتر مشتری ...

اره ولی سخت بود اول میگی با تلاش میشه ولی هر کار مینی نمیشه حس میکنم علاقه مهمه اگه علاقه باشه  خوبه