2777
2789

سلام دوستان

امشب عروسی دعوتیم شوهرم میگه چرا پنج سال پیش اونا عروسی ما نيومدند ما هم نميريم اما من میخوام برم نطرتون چی هست؟ کارم درسته?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره کارت کاملا درسته منم هوس عروسی کردم شدیدا، هفته آینده یه عروسی دعوتیم که به احتمال زیاد همسرم نیاد چون فامیله دور هستند و نمیشناسشون ولی من میرم  

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
بنظرم خیلی حرفش بی منطق هست

به نظر منم حرفش درسته 

وقتی کسی به من احترام نزاره من دعوتش کنم نیاد اونم منو دعوت کنه منم نمیرم😒😒😒

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔
با ناراحتیو دپرسگونه بگو باشه ولی خیلی دلم میخاس برمو واسه حوصله اومدن خودم بودو اینا.... بعد تو خو ...

یک هفته است میگم اما خیلی مغرور و یک دنده است حتی عقد یکی دیگه بود میگفت چرا ما رو شام نگفتند من نمیام آخه حرفش بی منطق نیست مگه ما طلب داریم از مردم