2777
2789
عنوان

بیاید یه چیز خنده دار بگم🤣🫣

123 بازدید | 8 پست

تاپیک بغلی رو دیدم میگفت دخترم از کی تنها باید بره حموم یهو یادم افتاد

رفته بودیم خونه عمویِ مامانم

باهاشون صمیمی ایم 9 ساعت هم تا اونجا راهه 

دیگه من رفتم حموم

زن عموی مامانم هم خیلی وسواس داره، خیلیاااااا

یهو دید من از حموم اومدم گفت واااااای تو تنها رفتی حموم؟؟؟؟؟؟ چطوری خودتو شستی؟؟؟؟ 😰قیافش دقیقا همینطوری بود

برگرد، برگرد برو حموم خودم بیام دوباره بشورمت، من دخترامو تا شوهر کنن خودم میشستم

حالا من 19 سالمه🤣فقد فرااااااار کردم

... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم تصور میکنم درو گرفتی داره با حرص میگه نهههه باید بزارییی بیام کیسه بکشممممم🤣🤣

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

تقصیر شماس خونه ی آدم وسواسی رفتن اشتباهه حالا ۹ساعت راه کوبیدین برین اونجا😨😨

همیشه میریم چند روز میمونیم تابستونا

اکثر فامیلامون اونجان دیگه اصرار کردن شبو خونشون بمونیم

... 
دارم تصور میکنم درو گرفتی داره با حرص میگه نهههه باید بزارییی بیام کیسه بکشممممم🤣🤣

وای🤣🤣🤣اصن براش قابل باور نبود که من تنها میرم حموم همیشه، خیلی تعجب تو صداش و نگاش بود

...