2777
2789

نشدم هیچ اعتقادمم از دست دادم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشدم هنوز و دیگه اعتقادی ندارم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

فقط فقط آقا امام حسین و امام رضا حضرت زهرا و سوره یاسین

پس چرا حاجت منو نمیدن😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من خیلی خیلی دعا کردم و خیلی هم زمان برد. ولی بالاخره اجابت شد و خدا گشایشی گذاشت تو زندگیمون که همه انگشت به دهن موندن.

البته انسان عجول و ناسپاسه؛ حالا برای حاجتای بعدی متاسفانه گاهی ناامید میشم😔

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
فقط به یقین ۱۰۰ درصد رسیدم که نذر کردن دروغی بیش نیست  هزاران بار امتحان کردم تا به این نتیجه ...

مطمئن باشین صلاحتون نبوده من برای چیزی کلیییی نذر کردم نشد بعدا متوجه شدم صلاحم نبوده و اگه میشد چقددر بد میشد

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

یعنی همه ای اون هزار مورد به صلاحم نبوده؟

شاید نبوده من گ برای چیزی کلییی دعا کردم یعنی هرررچی ک بگی تامدتی هم شاکی بودم از خداها کلی کفر میگفتم اما فهمیدم بهتر ک نشد😑

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

شاید نبوده من گ برای چیزی کلییی دعا کردم یعنی هرررچی ک بگی تامدتی هم شاکی بودم از خداها کلی کفر میگف ...

من دارم اعتقادمو به دعا هم از دست میدم

نمیخوام نطرشو رو عوض کنم ولی یه نمونه اش خواهرم 

چند سال دعا کرد در روز دو سه بار زیارت عاشورا با صد لعن و سلام میگفت  رفت مشهد قم کربلا

ولی خدا بهش همسر خوب نداد که نداد

اخرسر خودش دیگه تاامید شد رفت با یکی ازدواج کرد پسره خیلی بده

یعنی چی میشود خدا یه همسر خوب بهش میداد بعد اینهمه تلاش  یعنی داشتن زندگی خوب به صلاحش نبود

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺