2777
2789

شامپو  

صابون 

حوله 

به مقدار لازم لباس 

تسبیح و مهر 

کمی خوراکی  

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

مغزی جات بذارید و خوراکی های شیرین مثل کشمش و مویز .

ضد آفتاب 

دارو های مورد نیاز

چسب زخم 

پد

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوراکی خشک هر چی باشه کمه مثل بيسکوئيت مغزیجات و... 

شکلات کاکائو 

یه ملحفه برا پهن کنه رو تخت و بالشش 

به نظرم یه دمپایی مشکی خیلی خوبه راحتی دیگه 

توروخدا بگو میشه واسه من دعا کنه قبول بشم؟ نگارم... 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یه مقدار پول به عنوان سر راهی که ناراحت نشه

دو دست لباس مانتو و شلوار برداره و یک دست بپوشه(بیشتر نیاز نمیشه و چون تنها هستند ساکشون را سنگین نکنید که اذیت نشن)

عرق نعنا و قرص سرماخوردگی و استامینوفن

ملافه

کرم ضد آفتاب

میشه ازش بخواهی برای منم دعا کنه؟!

مغزیجات تا جایی ک میتونی مثل نخود کشمش عدسی گردو بادام بزار اونجا فقط محرمه ک غذا نذری ازین ور و اونور عراق میباره هرموقع ام خستگی بهش فشار اورد بشینه بخوره

پولم تا جایی ک میتونی بزار براش کرایه برای ون داشته باشه اگ خواست از کربلا بره سامرا یا نجف یا ..

برای وسیله هاشم قفل بگیرین دزد زیاده :/

هتل میگیرن ؟

.