2777
2789
عنوان

دماغ من زشته ؟

653 بازدید | 11 پست

امروز نشسته بودیم با جاریم و خواهرشوهر بهم گفت زن داداش وقتی نفس میکشی فیش فیش میکنی من خیلی ناراحت شدم ی جورایی ضایعه شدم یعنی چی فیش فیش میکنی اون حتی اگه فیش فیش هم میکرد من بهش نمیگفتم بعدش من بهش گفتم که واقعا تاحالا کسی بهم نگفته بود گفت دکترت تر کار بوده بد عمل کرده
من بهش گفتم دکترم مثل دکترای زاهدان نیست عزیزم که ثابقه نداشته باشه من مشهد عمل کردم تمام همشهری هاتون میان اونجا عمل میکنن
تازه اون موقعه که من عمل کردم شوهرم یعنی برادر ایشون تازه عمل کرده بود ما باهم دوست نبودیم در حد چت بهش گفتم‌که دماغ تو خیلی خوش تراش در آوردن گفت من راضی نیستم گفتم منم میخوام عمل کنم همین داداش ایشون آقای شوهرم پیج ی دکتری رو فرستاد گفت این خیلی خوب عمل میکنه من ناراحتم پیج شو دیر دیدم
من به خواهر شوهرم گفتم خب دماغ من قبل عمل خیلی کوچیک بود ولی چون شکسته بود عمل کردم که دکتر هم بهم گفت ما فقط عمل می‌کنیم انحراف تون درست بشه از ما نخواید کوچیکتر یا پره هاشو دست کاری کنیم چون بعدا تو نفس کشیدن پشکل می‌خورید
منم‌گفت خدا کنه من اگه بچه دار بشم دماغ بچه ام شبیه دماغ قبل عملم بشه و به خانواده پدریش نره چون شما ماشالله دماغ هاتون همه تو آفساید آن بخواید برید جایی قبلش دماغ تون میرسه بعد بقیه بدن تون

ی خنده ی خیلی بلندی کرد گفت تو شب و روز دعا کن بچه ات شبیه ما بشه چون سمت شما معلوم نمیکنه چه شکلی آن همه عمل آن کسی ام که خوشکل باشه تن به این‌کارا نمیده که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رفتار زننده اید داریدچند سالتونه همگی؟

من رفتار زننده ای نداشتم از وقتی شوهرم‌اینا رفتن این هی داره ی جوری صحبت میکنه که انگار من رفتم خاستگاری و خواهش کردم بیان منو بگیرن 

ی جوری صحبت میکنه انگار نژاد برتر آن هی داره ی جوری رفتار میکنه که انگار ما اگه زن بلوچ برا برادر مون می‌گرفتیم بهتر بود

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۰۶۱۶-۱۸۲۰۲۴_instagram_tacn.jpg

خب دیگه عمله،دماغ عمل که زشت نیست😐

خواهرشوهرت گفته وقتی نفس میکشی دماغت صدامیده حرفی اززشتی نزده

•وَدَویداُفتاد،اَمابُلَندشُد،بایَدمی رِسید!🤍•

خب دیگه عمله،دماغ عمل که زشت نیست😐 خواهرشوهرت گفته وقتی نفس میکشی دماغت صدامیده حرفی اززشتی نزده

اخه صدا نمیده واقعا اگه صدا میداد ناراحت نمی‌شدم برگشته میگه صدا که میدی اگه تک خواب خروپف کنی‌ چیزی بیچاره داداشم

اخه صدا نمیده واقعا اگه صدا میداد ناراحت نمی‌شدم برگشته میگه صدا که میدی اگه تک خواب خروپف کنی‌ چیزی ...

خب شایدیک کم صدامیده ولی شمامتوجه نمیشید🤷🏼‍♀️

•وَدَویداُفتاد،اَمابُلَندشُد،بایَدمی رِسید!🤍•

هرچی هم باشه نباید این مدلی نظرمیداد و حالت مسخره کردن صحبت میکرد.  حالا مثلا فوقشم صدا میده ا ...

همیشه همینه 

من داییم زن زابلی داره و زابل زندگی‌میکنه من زاهدان ام فاصله زابل تا زاهدان سه ساعته 

بعد اینا بلوچ ان ما مشهدی من داشتم با تلفن صحبت نیکردم گفت کی بود گفتم دختر داییم میگفت مهمون داریم گفت اهاا گفتم اره

گفت کسی نون دایی تم خورده؟ این یعنی چی خب دایی من چیکار باید میکرد که نکرد ازش توقع چی دارین

منم گفتم‌که چی مثلا این حرف گفت والا ماکه خیش شونیم نخوردیم البته کلا فکر کنم شهر شما انقدر بی مهر و محبت آن ما خیلی خوبیم 

منم چیزی‌نگفتم

شبش انقدر خود خوری کردم که چرا جواب شو خیلی خوب ندادم

حرص خوردم

الان گفتم هرچی بگه جواب شو بدم

همیشه همینه  من داییم زن زابلی داره و زابل زندگی‌میکنه من زاهدان ام فاصله زابل تا زاهدان سه سا ...

سرت گرم ی کاری کن کمتر بشین پیششون حرف حرف میاره و بی احترامی میشه . صمیمی باش ولی از حد نگذرون . دماغتم خوبه

سلام خوبی؟

کاش این تایم رو میرفتی مشهد🙂پیش خانوادت 

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره