2777
2789

سلام رفقا یه چیز خیلی عجیبی که چندساله کشفش کردم و متاسفانه هر سال هم تکرار میشه دعوای خانوادگی که در عید قربان برای ما پیش میاد نمیدونم فقط من اینجوریم؟ 

واقعا دیگه داره حالم به هم میخوره از این زندگی هر سال عید قربان یه دعوای عجیب داریم و من بررسی کردم دیدم واقعا خیلی عجیب بود برام دقیقا دور و بر روز عید قربان این دعوا برای ما پیش میاد امسالم امروز دعوا داشتیم به طوری که من همه جوره از زندگی ناامید شدم به خودکشی فکر کردم به رفتن فکر کردم و حتی نعوذبالله تو وجودم کمی کافر میشم نمیدونم به خاطر اینکه خیلی عصبی و ناراحت میشم یا بیماری چیزی دارم خودم نمیدونم یا دلیل دیگه ای داره قضیه چیه کسی میدونه لطفا کمکم کنید و منو راهنمایی کنید

همه از خدا و خدا از همه

خب تو که میدونی و انرژی منفی رو خودت فرامیخونی سعی کن ابن فکرو از خودت دور کنی و قبلش شدقه بده و اسپند دود کن.چهار قل بخون تو خونت.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اِعه فکر میکردم فقط برای من همچین چیزی رخ میده و هرساله تکرار میشه از ما عید نوروز روهم اضافه کن گلم 

عید قربان و نوروز برامون اصلا روزی شادی ای هیچوقت نبوده

و دقیقا دیروز و امروز دعوای بدی داشتیم باخانواده

خب تو که میدونی و انرژی منفی رو خودت فرامیخونی سعی کن ابن فکرو از خودت دور کنی و قبلش شدقه بده و اسپ ...

باورت نمیشه من امروز چکارا که نکردم صبح زود از خواب بلند شدم با انرژی مثبت حمام کردم رفتم دوچرخه سواری ساعت 4 بلند شدم 5/30 رفتم ورزش و... اما آخرش تقریبا ظهر بود که.... 😖

همه از خدا و خدا از همه
حداقل یک سال گوسفند قربانی کنین

دلمون میخواد ولی انگار بعضی اتفاقا تو زندگیمون قفل شدن من به چشم زخم اعتقادی نداشتم تا وقتی که تصادف کردم الانم کم کم دارم به طلسم و اینا اعتقاد پیدا میکنم احساس میکنم واقعا چیزی هست😢

همه از خدا و خدا از همه
اِعه فکر میکردم فقط برای من همچین چیزی رخ میده و هرساله تکرار میشه از ما عید نوروز روهم اضافه کن گلم ...

آخی عزیزم نمیدونم واقعا چرا اینجوره من میخوام تحقیق کنم و از چند نفر متفاوت بپرسم که چرا اینجور میشه اگه به چیزی رسیدم به تو هم میگم

همه از خدا و خدا از همه