۸۱ بار درباره ی جنسیت دو قلو هات تاپیک زدی گلم انگار تو هم مثل من همه ازت انتظار پسر آوردن داشتن . ب منم همه میگفتن بچه آت باید پسر باشه 😑 با اینکه بارداری اولمه. اما دختر شد و الان زندگیمه فقط منتظرم ب دنیا بیاد. خدا رو شکر کن که خدا دوتا دسته گل خوشگل و صحیح و سالم برات در نظر گرفته جنسیتشون رو قبول کن چون ان تی و انومالی هر دو گفتن. مطمعن باش اشتباه نکردن انشالله دفعه ی بعد ب جنسیت دلخواهت برسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی الان اندام جنسیشون کامل رشد نکرده؟من فکر کنم هفته 13 اینا بود یه سونو رفتم گفت ریزن جنسیت معلوم نیست ولی احتمالا یه دختر یه پسر حتی نشون داد کدوم دختره کدوم پسر ولی آنومالی گفت دودختر خیلیم سریع کارشو انجام داد زوم نکرد دقیق نشون بده
منم برا جنسیت همین طور شد زیاد دقت نکرد گفت خوابه حرکت نمیکنه ولی اخرهاش دیگه گفت دختره ولی ۲۱ هفته ...
برای منم چون صفحه مانیتور جلومبود خودم میدیدم که چجور نگاه میکنه بیشتر رو قسمت های دیگه بدن زوم میکرد برای بررسی سلامت جنین بین پاهاشون زوم نکرد که منم ببینم آخر هم گفت بنویس هر دو دختر
الههی چقدر دوسداشتی بچت پسریاشه به هردری میزنی که یکی بهت امیدواری بده .....بابا اول این دوقلو هارو سرسامون بده بارتو به سلامت زمین بزار یه ۸.۹ سال دیگه یکی بیار پسر میشه ..برو دکتر تخت مراقبت باش یادنهایت ای وی اف کن ....چقدر خودتو اذیت میکنی ....