2777
2789

۸۱ بار درباره ی جنسیت دو قلو هات تاپیک زدی گلم انگار   تو هم مثل من همه ازت انتظار پسر آوردن داشتن    . ب منم همه میگفتن بچه آت باید پسر باشه 😑 با اینکه بارداری اولمه. اما دختر شد و الان  زندگیمه فقط منتظرم ب دنیا بیاد.  خدا رو شکر کن که خدا دوتا دسته گل خوشگل  و صحیح و سالم برات در نظر گرفته    جنسیتشون رو قبول کن   چون ان تی و انومالی هر دو گفتن. مطمعن باش اشتباه نکردن انشالله دفعه ی بعد ب جنسیت دلخواهت برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی از ۱۸ تا ۲۰ هفته بهتره خود سونو گرافیست میگفت 

یعنی الان اندام جنسیشون کامل رشد نکرده؟من فکر کنم هفته 13 اینا بود یه سونو رفتم گفت ریزن جنسیت معلوم نیست ولی احتمالا یه دختر یه پسر حتی نشون داد کدوم دختره کدوم پسر ولی آنومالی‌ گفت دو‌دختر خیلیم سریع کارشو انجام داد زوم نکرد دقیق نشون بده

یعنی الان اندام جنسیشون کامل رشد نکرده؟من فکر کنم هفته 13 اینا بود یه سونو رفتم گفت ریزن جنسیت معلوم ...

منم برا جنسیت همین طور شد زیاد دقت نکرد گفت خوابه حرکت نمیکنه ولی اخرهاش دیگه گفت دختره ولی ۲۱ هفته رفتم پیشش درد داشتم گفتم سونو بدم باز پرسیدم گفت دیگه نمیگم انومالی گفتم بعد دیگه نمیدونم چی شد گفت بهت گفتم چی هست گفتم دختر خندید گفت پسره گفتم پس چرا اون دفعه گفتین دختر سونو قبلی تو سیستم اورد گفت اون موقع مشخص نبود

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیزم تبریک میگم ایشالا بارداری راحتی داشته باشی

یه نگاهی به تاپیکهات انداختم همش درباره تعیین جنسیته 

عزیزم انقدر فکرشو نکن خداکنه سالم باشن دختر و پسر فرقی نداره

منم دوقلو دختر دارم ۴ ماهشونه  

منم برا جنسیت همین طور شد زیاد دقت نکرد گفت خوابه حرکت نمیکنه ولی اخرهاش دیگه گفت دختره ولی ۲۱ هفته ...

برای منم چون صفحه مانیتور جلوم‌بود خودم می‌دیدم که چجور نگاه می‌کنه بیشتر رو قسمت های دیگه بدن زوم میکرد برای بررسی سلامت جنین بین پاهاشون زوم نکرد که منم ببینم آخر هم گفت بنویس هر دو دختر

عزیزم تبریک میگم ایشالا بارداری راحتی داشته باشی یه نگاهی به تاپیکهات انداختم همش درباره تعیین جنسی ...

عزیزم خدا حفظشون کنه 

گلم میشه بگین چند کیلو بودن دنیا اومدن سه ماهگی چند کیلو بودن البته اگه دوست داشتین جواب بدین 

عزیزم خدا حفظشون کنه  گلم میشه بگین چند کیلو بودن دنیا اومدن سه ماهگی چند کیلو بودن البته اگه ...

ممنون عزیزم 

وزن تولد ۲۶۰۰ و ۲۸۰۰ بودن سه ماهگی نبردمشون بهداشت گذاشتم ۴ ماه یه دفعه برا واکسن ببرمشون

ممنون عزیزم  وزن تولد ۲۶۰۰ و ۲۸۰۰ بودن سه ماهگی نبردمشون بهداشت گذاشتم ۴ ماه یه دفعه برا واکسن ...

عزیزم زنده باشن 

خب دوماهگی چقدر بودن ؟

الههی چقدر دوسداشتی بچت پسریاشه به هردری میزنی که یکی بهت امیدواری بده .....بابا اول این دوقلو هارو سرسامون بده بارتو به سلامت زمین بزار یه ۸.۹ سال دیگه یکی بیار پسر میشه ..برو دکتر تخت مراقبت باش یادنهایت ای وی اف کن ....چقدر خودتو اذیت میکنی ....