2777
2789
عنوان

یکی بهم ابراز علاقه کرده و من مجرد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 38 پست

عایا فحش کش نباید کنی...

وقتی میدونه شما با کسی عهد بستی....

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چون شک ناکه نگی به همسرت بد باهات برخورد میکنه شایدم داره امتحانت میکنه اگه بری بهش بگی بهت ازادی بد ...

اصلاااا اینجور ادمی نیست من بهش راجب این چیزا بگم بیشتر خفه ام میکنه اکتحان کردم مثلا بگم راننده اسنپه اینجوری گفت دیگه نزاشت برم با اسنپ بیرون

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلاااااا حتی نمیزاره با کسی حرف بزنم چه برسه امتحان کنه  بعد اون التماس میکرد بهش چیزی نگو

عقلت سرجاشه ؟!

دلت به چی این ادم خوشه اخه ؟!

معلومه ادم بی سر و زبونی هم هستی 

این خودش یه تلنگره 

شاید خدا برات ساخته که تصمیم درست و بگیری 

چند سالته ؟!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
کردم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

منم میگم همسرته

تهدیدشم کردی

من جات باشم به نامزم میگم

رفتارش تکلیفمو روشن میکنه

مرد بددل ادمو اسیر میکنه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

من ب اون فامیل کاری ندارم

ولی با شوهر شکاک اونم با این لول میخوای زندگیتو شرو کنی؟؟؟

نگران ایندت نیستی

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
خط ناشناسه من نمیدونم کیه هر دوفعه با یه خط من فکر کردم مرکز لیزره جواب دادم

جواب نده سری بعد رفتی مرکز لیزر کارتشونو بگیر که مجبور نباشی جواب بدی . بعدم برفرض جواب دادی همین که گفت الو قطع کن

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

منم میگم همسرته تهدیدشم کردی من جات باشم به نامزم میگم رفتارش تکلیفمو روشن میکنه مرد بددل ادمو ا ...

ببین در این حد بگم که اگه بفهمه مطمئنم دیگه نمیزاره از خونه برم بیرون و شاید گوشیمو کلا عوض کنه

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

ببین در این حد بگم که اگه بفهمه مطمئنم دیگه نمیزاره از خونه برم بیرون و شاید گوشیمو کلا عوض کنه

میتونی این وضعو تحمل کنی

بالاخره تو زندگی اتفاقایی میفته اگر بهت بددل بشه و نزاره بری بیرن مشکلی نداری

میشه همه چیزو قایم کرد

بعد بفهمه بدتر نمیکنه