2777
2789
عنوان

یکی بهم ابراز علاقه کرده و من مجرد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 38 پست
ببین در این حد بگم که اگه بفهمه مطمئنم دیگه نمیزاره از خونه برم بیرون و شاید گوشیمو کلا عوض کنه

مزحمت رو بلاک کن . همینکه زنگ میزنه میشنوی اینا قطع کن و بلاک .ول میکنه 

من یه مزاحمی داشتم انقدر اینکار رو کردم ولی ول نکرد

آخرش تهدید کردم میرم قضایی برعلیه ت شکایت میکنم و بلاک کردم .تمام شد رف

In love with darkness ♥🐞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزحمت رو بلاک کن . همینکه زنگ میزنه میشنوی اینا قطع کن و بلاک .ول میکنه  من یه مزاحمی داشتم ان ...

من بهش میگم به شوهرم میگم میترسه تا یکی دو روز زنگ نمیزنه بعدش دوباره شروع میکنه

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

نمیدونم والا اصلا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم

هروقت کاری گردی و مقصر بودی بترس 

وقتی خطایی نکردی سرتو بالا بگیر از چی میترسی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

هروقت کاری گردی و مقصر بودی بترس  وقتی خطایی نکردی سرتو بالا بگیر از چی میترسی

هیچ کاری نکردم ولی مطمئنم شوهرم منو مقصر میدونه الان میگه حتما چیزی گفتی یا کاری کردی که اینجوری میگه 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

من بهش میگم به شوهرم میگم میترسه تا یکی دو روز زنگ نمیزنه بعدش دوباره شروع میکنه

چه ادم بیشعوری

به همسرت بگو یه چیزی میگم یجوری رفتار کن تا اخر زندگی همینجوری باشم هرچی میشه بیام بهت بگم و ازت نترسم

من نه کار خطایی کردم نه زمینشو ایجاد کردم

این مساله پیش اومده بهتر دونستم به تو بگم

میخام در جریان باشی

نه پدرم هست نه برادرم اون قدری میفهمم که خوب و از بد بدونم اما مرد من تویی گفتم قبل از هر چیز تو بدونی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

هیچ کاری نکردم ولی مطمئنم شوهرم منو مقصر میدونه الان میگه حتما چیزی گفتی یا کاری کردی که اینجوری میگ ...

خب ادم مریض زیاده هربار مشکل پبش بیاد شما باید هزینه بیشعوری دیگرانو بدی؟؟

یا قایم کنی و از ترس برملا شدنش همش استرس داشته باشی؟؟

یکیم بفهمه میترسی از شوهرت بیشتر میخاد باج بگیره ازت و سواستفاده کنه.

نه اصلاااااا حتی نمیزاره با کسی حرف بزنم چه برسه امتحان کنه  بعد اون التماس میکرد بهش چیزی نگو

دروغ میگه 

یاد اون خانمه افتادم چند روز پیش زندگیش رو نوشته بود 

حتی اگه شکاکه باز بهش بگو بعدا فقط خودت مقصر میشی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱