2777
2789
چطور اونقد گوشتش نرم میشه برا بیرونیا

شما با این روش کنید  حدود نیم تا یک ساعتم از زمانی که گفته شد بیشتر بزارین بمونه به حدی لذیذ میشه گوشتش که اصلا حد نداره 

این غذا پایه ثابت همه مهمونی های منه عالیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم دستور پختتون رو بزارید تا دخترا استفاده کنن ♥️😘

مرغ رو با روغن فراوون سرخ میکنم،شعله متوسط دو طرف مرغ که طلایی شد،کره میریزم و با کره هم سرخ میکنم کل قابلمه رو آب میریزم بدون اینکه سرشو بذارم،اجازه میدم آبش تبخیر بشه و با روغن و کره ی خودش دوباره با شعله ی کم سرخ بشه

اینجوری استخون های مرغ هم له میشه

در آخر روش نمک میریزم

به هیچ وجه زعفرون یا ادویه نمیریزم،چون بنظرم طعم اصلی اکبر جوجه از بین میره و مزه ی مرغ زعفرونی میگیره

مرغ رو با روغن فراوون سرخ میکنم،شعله متوسط دو طرف مرغ که طلایی شد،کره میریزم و با کره هم سرخ میکنم ک ...

روشی هم که بنده گفتم گوشت مرغ خیلی لذیذ و نرم میشه 

خب زعفرون توی رسپی اصلی اکبرجوجه هست وگرنه خب مرغ مزه آب میگیره 

بلههههههههه مُردیم دیگ از گشنگی 😩باور کنید طی روز هم کم میخورم اما نمی‌دونم چرا اونجوری هم ک مبخام ...

قد و وزنت چقدره؟

من توی دوماه ۶کیلو کم کردم تازه خیلی ک فکر کنی هم رعایت نمیکنم فستم ندارم ،ورزشم نکردم تو اون دوماه چون اصلا توانشو نداشتم انقد انرژیم پایین بود .

اما چند روزی هست صبح ناشتا یه فنجون قهوه میخورم بیست دقیقه طناب میزنم ده دقیقه هم قدرتی کار میکنم حس خوبی دارم خیلی تو روحیه تاثیر مثبت میذاره 

قد و وزنت چقدره؟من توی دوماه ۶کیلو کم کردم تازه خیلی ک فکر کنی هم رعایت نمیکنم فستم ندارم ،ورزشم نکر ...

۱۷۰ قد 

همیشه ۶۸ کیلو بودم 

شدم‌۷۲ 

این یک هفته ک فست بودم ۷۰ و خورده ای شدم البته نزدیک ۷۱ کیلو 

شانس زانو درد گرفتم نمیتونم ورزش کنم 😭