احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صوتهای کنترل عصبانیت خوندم گوش. دادم. تا حد زیادی کنترل میکنم. ولی بیشتر از این عصبیم. که چرا من باید. واسه همچی انقدر تا این حد. عصبی بشم. بخدا انقدر ریختم تو خودم. موهام سفید شده.
طب کلاسیک ایرانی میگه تعادل اختلاط بدن بهم بخوره اینجوری میشه طب چینی میگه تغذیه بایددرست بشه طب نوین میگه تنظیم هورمونی بهم خورده علم روانشناسی هم میگه مغز تحت فشار استرس و اضطرابه راستشو بخوای همشون هم به نظر من درست میگن شما بیا و از ساعت خواب تا روش تغذیه رو اصلاح کن بعدم برو متخصص غدد و شکر مصنوعی رو هم قطع کن روزی نیم ساعت هم پیاده روی کن اگر درست نشو برو سراغ زوانشناس اگه بازم نشد ارجاع میده روانپزشک
دارودرمانی دیگه خط اخره
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
خب پس به جای یادگیری همون بگو بلد نیستم و عصبی باش بدرود🤍
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵