2777
2789
عنوان

راهی برای درمان عصبی بودن بلد نیستید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 44 پست
برو عطاری گیاه اسطخدوس بخر به مدت یک تا دوماه هرروز با مقداری شکر قهوه ای و گل سرخ دمنوشش کن بخور و ...

واقعا.   یعنی تعثیر داره.  باشه حتما امتحان میکنم.  شکر. قهوه ای هم حتما باید باشه.   نمیشه.  بدون شیرینی خورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مدیتیشن اونم با استمرار زیاد نه یه روز دوروز

کاملا موافقم حالمو خیلی خوب کرد ی دوره ای

الان باز عصبی شدم ولی چون دلیل عصبانیتم فعلا هست نمیتونم درمانش کنم بره شروع میکنم مدیتیشنو

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مشاوره ،روانپزشک تعلل هم نکن توی مراجعه به اینها از یه جایی به بعد دیگه هیچی نمیتونه کمکت کنه پس ...

خودم م دلم میخواد برم شوهرم. نمیزاره.  میگه بهت انگ روانی بودن میزنن. خودتم باورت میشه.  میدونم باورش غلطه. ملی کوتاه نمیاد. تو شهر خودمون هم روانشناس خوب نیست. باید برم جای دبگه

عزیزم یکی اینکه قرص ویتامین ب 1 بخور استرس و ناراحتی کنترل میکنه و مغزو اروم میکنه و دوم اینکه به خودت تلقین کن که از وقتی قرصارو خوردم خیلی ارومم با تلقین کردن برو جلو خودبه خود اروم میشی تو ضمیر ناخوداگاهت میره که اروم شدم و میشی ، بعد سوم اینکه وقتی چیزی عصبیت کرد برو هوای آزاد مثلا پنجره رو باز کن و دم و باز دم انجام بده چند بار تا اکسیژن خونت بره بالا و اروم تر شی 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

واقعا.   یعنی تعثیر داره.  باشه حتما امتحان میکنم.  شکر. قهوه ای هم حتما باید باشه. & ...

چرا میشه اگر بد مزاج نیستی چون طعم خاصی نداره 

اگر اذیت کننده بود طعمش یکی دوتا گل سرخ بنداز تو دمنوشت 

من خیلی استرسی و زودرنج بودم در حدی که کاری میخواستم انجام بدم شب قبلش اصلا خوابم نمیبرد 

اما الان اصلا عین خیالم نیست و شادم و بهتر تمرکز دارم 

طب کلاسیک ایرانی میگه تعادل اختلاط بدن بهم بخوره اینجوری میشه طب چینی میگه تغذیه بایددرست بشه طب نوی ...

باشه  امتحان میکنم.  خواب و تغذیه رو من کنترل کردم.  پیاده روی هم بعضی وقتا میرم. ولی کارم. زیاده بعضی وقتا نمیرسم.  

از کجا یاد گرفتید. 

اینترنت سرچ کن

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️