2777
2789
عنوان

راهنمایی حقوق رفتار من..

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 18 پست
سلام گلم  ببین خب ایشون خودش گفته و اجبار یا خواهشی از طرف تو نبوده نیازم‌ ک ه داری باید قبول ...

قربانت خب به نظرت فردا بزنم حسابم کاری ک گفته رو انجام بدم؟بعدش چجوری بگم زدم حسابم و تشکر کنم

قربانت خب به نظرت فردا بزنم حسابم کاری ک گفته رو انجام بدم؟بعدش چجوری بگم زدم حسابم و تشکر کنم

مغروره یا نه؟

چون اگه مغرور باشه بخوای خیلی تشکر کنی یا بگی توی این وضعیت راضی به گرفتن این مبلغ نبودم ممکنه فکر کنه تحقیرش میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغروره یا نه؟ چون اگه مغرور باشه بخوای خیلی تشکر کنی یا بگی توی این وضعیت راضی به گرفتن این مبلغ نب ...

نه اما گفت شما محبت دارید ولی من یه ماه میبینی هیچی یه هفته هم یهو پونصد میاد حسابم من برام این مهمه 

نه اما گفت شما محبت دارید ولی من یه ماه میبینی هیچی یه هفته هم یهو پونصد میاد حسابم من برام این مهمه ...

خب بگو ممنونم از لطف تون اگر نیاز نداشتم قبول نمیکردم و واقعا راضی نبودم توی این وضعیت شما پول رو قبول کنم