2777
2789
عنوان

راهنمایی حقوق رفتار من..

119 بازدید | 18 پست

من امروز قرار بود حقوقم بدن بعد یه مقدار بیشتر گفتن بزنم حساب خودم یعنی از کارتشون 

من چون دستشون خالی بود خودم کمتر زدم حساب بعد اومدم  رئیس گفتن  ک برگرد بزن حسایت من این قضیه برام مهمه و کاری ک میگم رو انجام بده همیشه من بازم گفتم ک نه حالا یعد میرم بعد گفت از کارت دفتر بزن به حساب خودتون من نزدم به نظرتون اشتباه کردم نزدم 

البته بگم نیاز ک واقعا دارم ولی دیگه نرفتم بزنم فردا برم بزنم کارته دست خودمه

سلام عزیزم تگت کردم  ببینم اینم مصداق اینه که مهر طلبم؟

راستی چقدر خوب بود کانالی ک معرفی کردین همه رو گوش دادم و مات فقط گوش میدادم...اما حالا میخام کم کم درستش کنم ولی گیج میشم کجا دارم از خودم میگذرم کجا مهربانی میکنم

و نباید این کارو میکردم ؟راستش نیاز دارم خیلی اما باز گفتم فعلا دستشون تنگه

به نظرتون فردا برم بزنم حسابم و بگم چون گفتین براتون مهمه زدم خیلی هم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تگت کردم  ببینم اینم مصداق اینه که مهر طلبم؟ راستی چقدر خوب بود کانالی ک معرفی کردی ...

سلام عزیزم خوشحالم که میشنوم رفتی گوش کردی و میخوای تغییر کنی😍😍❤️

ببین بنظرم چون ایشون چندبار گفته که کامل حقوقت رو بردار باید اینکارو میکردی، چون ایشون خودش گفته و اگه واقعا براش مقدور نبوده ازت درخواست میکرده اگه اشکالی نداره نصفشو بردار نصفشو مثلا ۱۵ روز دیگه بهت میدم و خب شما هم نه که نمیگفتی

یا وقتی کمتر حقوقتو برداشتی بازم بهت میگفت باشه پس اگه ایرادی نداره بقیشو ۲۰ روز دیگه بهت بدم یا با حقوق بعدیت

شما میتونستی در جوابش که گفته حقوقتو بردار بگی اگه میدونید شرکت به مشکل میخوره حقوق من رو یه هفته دیرتر هم بدید ایرادی نداره، و یبار تعارف کردی دیگه کافیه و هرچی گفت انجام میدادی

کلا تعارف کردن زیاد مهرطلبیه ولی خب زیاد نمیخواد حساس بشی که کدوم کار مهرطلبیه کدوم مهربونیه، بیشتر بسته به موقعیت ها ببین خودت با چی راحتی کلا تعارفات رو کم کنی خودتم راحتتری

الانم بنظرم همونطور که بهت گفته بقیه ی حقوقت رو بردار

خواستم بگم میتونی یبار دیگه تعارف بزنی که من مشکلی ندارم یه هفته دیرتر حقوقم رو بگیرم ولی اگه اینکارو کنی هم دفعات قبل زیاد تعارف کردی و گفته نه ، هم اینکه یوقت عادت نکنه که همیشه حقوقتو دیرتر بده یا دفعات بعد خودت بخوای بگی پس حقوقم رو نمیدی

بعدم این فرضم میتونی بزاری که پول میخواد بیاد دستش یا حسابی میخواد تسویه بشه و به شما نگفته یا کلا اولویتش حقوق کارمنده

بلخره ایشونم یچیزایی تو ذهنش هست و عقیده هایی داره دیگه، باید احترام گذاشت

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اخه اضافه بر حقوقم بود

به عنوان قرض یا پاداش بوده؟

اگه اینطوره که بازم خودشون قبول کردن و حتما دیده مشکلی نیس که گفته بردارید

خیلی ذهنتو درگیر نکن عزیزم کاری که بهتون گفته رو انجام بدید و تعارف نکنید

اگرم ایشون تو رودربایستی گفته بردار که دیگه اون به خودشون مربوط میشه و شما مسئولش نیستی عزیزم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

راستی این پست رو دیروز توی اینستا دیدم، خیلی خوب مهربونی و مهرطلبی رو گفته 

https://www.instagram.com/p/C7bT5sKApRK/?igsh=MTFkZTA2eWQwZXNlZg==

من یه سریالم شروع کردم میبینم اسمش in treatment هست، یه روانشناسه مراجع های مختلف داره، بنظرم اونم جالبه یجور تراپی خود ادمم میشه

چندقسمتشو که دیدم متوجه شدم انقدر روانشناسه سوال میپرسه تا به حس طرف دست پیدا کنه که تو موقعیتهای مختلف چه حسی داره، چی میشه که یهکاری رو میکنه ، علتش چیه،و با این سوالها طرف خودشو بهتر میشناسه و میدونه موقعیت های بعدی چیکارکنه

برا اوقات فراغت دوس داشتی نگاه کن عزیزم، خوشت نیومد ادامه نده❤️

سلام عزیزم خوشحالم که میشنوم رفتی گوش کردی و میخوای تغییر کنی😍😍❤️ ببین بنظرم چون ایشون چندبار ...

خیلی ممنونم 

اره درسته ولی من حقوق طی شده رو برداشتم اون انگار یه تومن اضافه تر گفته بزنم ک این گفتم شرایطش بده تعارف کردم اره باید خیلی تعارف نکنم گفته با کارت دفتر بزنم فردا برم بزنم حسابم بگم اقای مهندس گفتین براتون مهمه زدم حسابم دیگه چی بگم ک یه تشکر هم بابت لطفشون کرده باشم؟

راستی این پست رو دیروز توی اینستا دیدم، خیلی خوب مهربونی و مهرطلبی رو گفته  https://www.ins ...

😍😍چقدر خوبین شمااا مرسیییی عزیزمم 

ان شاالله میبینم اتفاقا من دنبال فیلم خوب برا  دیدنم هستم 

یه فیلم هم هست هندیه اسمش زندگی عزیز من هست 

شمام دوست داشتی دانلود کن ببین خیلی قشنگه خیلی حس کردم شبیه خودمه دختره 

به عنوان قرض یا پاداش بوده؟ اگه اینطوره که بازم خودشون قبول کردن و حتما دیده مشکلی نیس که گفته بردا ...

پاداش بوده ولی ماه قبل گفت حقوق ثابت شما ۵۰۰اضاف میشه 

من همون مقدار قبل تر رو زدم

خیلی ممنونم  اره درسته ولی من حقوق طی شده رو برداشتم اون انگار یه تومن اضافه تر گفته بزنم ک ای ...

اره همین جمله ی خودت خوبه بعدم بگو ممنونم لطف کردید

😍😍چقدر خوبین شمااا مرسیییی عزیزمم  ان شاالله میبینم اتفاقا من دنبال فیلم خوب برا  دیدنم ...

قربونت عزیزم

انرژی خودتم خیلی مثبته قدر خودتو بدون😍❤️

مرسی از معرفیت عزیزم😍❤️

@jennniss     سلام عزیزم تگت کردم اون روز یادم رفت درخاست دوستی بدم  یکی هم این که ...

سلام گلم 

ببین خب ایشون خودش گفته و اجبار یا خواهشی از طرف تو نبوده نیازم‌ که داری باید قبول میکردی