2777
2789
عنوان

موندم من این وسط چکار کنم !!!

183 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها ... پدر شوهرم برای شوهرم کار گیر آورده کنتور نویسی آب و فاضلاب حالا همسرم میگه نمیرم منم این وسط گیر کردم به من میگن تو اجبارش نمیکنی بهش حرف نمیزنی که بره حالا موندم چکار کنم.... شوهرم بیکاره به خاطره همین گیر دادن که باید بره سرکار نمیدونم چطوری شوهرمو راضی کنم بره حقم دارن تا کی بیکاری 

خب دلیلش چیه که نمیره؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو از شما بیشتر حساب میبره، شماها باهاش صحبت کنین من که از خدامه شوهرم سرکار باشه، 

خودتم یکم هندونه بده زیر بغل شوهرت که تو مرد خونه ای، ستون خونه ای، از این حرفا، مبادا تحقیرش کنی که بیکاری و مایه ننگی و فلان 🤦🏻‍♀️ مردا باید زیرشون رو بالا بدی جوگیر بشن اگر خوارش کنی که سرخورده و ضعیف میشن یا عصبی و پرخاشگر میشن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نمیذارن مامو کنتور نویسی خانوم باشه که تو خودت بری؟

نه متاسفانه نمیزارن وگرنه بخدا راضی بودم خودم برم ولی اینجوری منت شوهرمو نکشم همش دنبال رفیق بازیه دوس داره همش بخوابه 

احتمالا حس بدی داره و در شأن خودش نمیبینه،بهش بگو عزیزم یه مدت برو از بیکاری بهتره ،منم مثل کوه پشتتم ،درسته کار سختیه ولی بدون سختی ها رو باهم پشت سر میگذرونیم ،ادم باید غرورش رو زیر پاش مثل پله کنه تا بتونه خودشو زندگیشو بکشه بالا ،اروم آروم باهاش حرف بزن ،بگو تا یه شغل خوبی گیرت بیاد اینو برو لطفا ،بعد دیدی کار بهتر سراغت اومد دیگه نمیری ....بعدش باید حمایتش کنی ،محیط خونه رو شاد نگه داری بهش انگیزه بدی ،تشویقش کنی بگی کار خیلی بزرگی میکنی برای من و زندگیمون تلاش میکنی و من قدر این زحماتت رو می‌دونم ،مرد جماعت رو باید اینجوری هل بدی به سمت جلو مخصوصا اونایی که زیربار نمیرن ،جوری رفتار کن که انگار میره قله ی اورست رو فتح کنه...بهش بال و پر بده و سعی کن حس بد رو دور کنی ازش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)