2777
2789
عنوان

اونایی سگ دارین بیاین

230 بازدید | 15 پست

رفیقم یه سگ داره سه ماهشه خیلی لیس میزنه اذیت میکنه ولی گازم نگرفته، الان دو روزی میشه گلو درد گرفتم سرفه میزنم، میتونه از اون یا هاری باشه؟ آخه سردمم نشده بگم سرماخوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم اولیهٔ هاری عبارت‌اند از سرفه، خستگی، تب، سردرد، بدن درد، سوزش در محل گازگرفتگی، کاهش اشتها، احساس تهوع، درد عضلانی و گلودرد. همچنین فرد مبتلا در طول این دوره ممکن است به صدا و نور بسیار حساس شود. پس از بروز این علائم، بهبودی فرد مبتلا ممکن نیست.

علائم اولیه می‌تواند شامل تب و گزگز در محل گزیدگی باشد. این علائم معمولاً با یک یا چند مورد از علائمی چون تهوع، استفراغ، رفتارهای خشونت‌آمیز، هیجان کنترل‌نشده، ترس از آب، ناتوانی در حرکت بخشی از بدن، گیجی و از دست دادن هوشیاری همراه می‌شود.پس از ظاهر شدن علائم این بیماری، نتیجه عملاً همیشه مرگ است.فاصلهٔ زمانی بین ابتلا به بیماری و شروع علائم، معمولاً یک تا سه ماه است اما می‌تواند از کمتر از یک هفته تا بیش از یک سال متغیر باشد.ویروس از طریق بزاق حیوان مبتلا به هاری و پس از گازگرفتگی یا ایجاد خراش، وارد بدن انسان و سایر جانوران شده و پس از ورود به اعصاب محیطی، به‌سوی دستگاه عصبی مرکزی رفته و شروع به تکثیر می‌نماید.[۱] زمان ابتلا و شروع علائم بیماری، بستگی به مسافتی دارد که ویروس باید در طول اعصاب محیطی طی کند تا به دستگاه عصبی مرکزی برسد.[۵]

۲۲ سالمه ولی خب تا حالا ارتباطی با سگ نداشتم میترسم🥲

آخی😍

نگران نباش شاید به موش حساسیت داری 

هاری اصلا چیز دیگه ایه باید حیوون هاری داشته باشه که بیماریش منتقل بشه

چشماش قرمزه از دهنش آب میچکه به همه چیز و همه کس حمله میکنه و گاز میگیره گیج و منگه تشنج میکنه

چشماش قرمز نیس آب هم نمیچکه حمله نمیکنه ولی همه چیو میخواد تو خونه گاز بگیره نمیزاریم

یه وقتایی بیحاله یه وقتایی خیلی انرژی داره متفاوته هرزمان