2777
2789

درباره همسایمونه خانم یه چشمش اشکه یه چشمش خون🤦🏻‍♀️

پسرشون ۲۵

خانم ۳۱

پسر مثل قرص ماهه!

خانمو من قضاوتی ندارم ولی اصلا از هیچ لحاظ به ایشون نمیخوره

آقا پاشو کرده تو یه کفش که همینو میخوام

باید بریم خواستگاریش

مادرشون مونده چه کار کنن منصرف بشه!

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه قضاوت کرد عزیزم انشالله هر چی مصلحته پیش بیاد

بله نمیشه ولی اصلا به نفع دخترخانم نیست به هر حال خانواده همسر مهمن!

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع) 
ربطش ب شما؟؟؟ 

ایشون از من مشورت خواستن منم ازشون اجازه گرفتم راجع بهش با بقیه صحبت کنم😊😐

پسرها چون کم حرفن، از نظر شما کاملن که میگی قرص ماه... وقتی باهاشون آدم میره زیر سقف همینجور که فکر نمیکنی عذاب میدن آدمو با ناشناخته هایی که دارن. معلوم میشه از پسر همسایه اتون خوشت میاد. کاش میومد خواستگاری یه قرص ماهی مثل شما یا بستگان مجرد شما 😉😆😆😆

مادرش میتونه بپذیره و خودش راحرص نده و پذیرش کنه چون میدونه پسرش گوش نمیده

میتونه هم بگه خودت برو از حمایت ماخبری نیست نه مراسم عقد میگیریم نه میاییم نه کمکی میکنیم نه چیزی بالاخره دختره هم خانوادش فکر نکنم راضی باشه پسر تنها بیاد جلو 

فامیل ماهم پسرش مجرد خیلی قشنگ بود با یک خانم بزرگتر که طلاق گرفته بود یک بچه ۱۰ساله هم داشت ازدواج کرد مراسمی که نداشتن اما مادرش بخاطر اینکه حوصله حرف مردم را نداشت خودش رابطه ش را بازنه خوب نگه داشت که کمتر حرف بزنن و اذیت نشه 

اگه مجرد بوده خیلی عیبی نداره تو اقوام ما هم هستن خوشبختم هستن

ان شاالله هرچی صلاحه

خانم یه شهر دیگه زندگی میکنن

بحث اختلافات هست بیشتر..

بله نمیشه ولی اصلا به نفع دخترخانم نیست به هر حال خانواده همسر مهمن!

والا آدم نمی تونه اصلا قضاوت کنه، چه جاهایی من قضاوت کردم ولی اونطوری نشد که من فکر میکردم و یک روزی خودم توی اون شرایط قرار گرفتم، یاد گرفتم قضاوت نکنم

شماها هم نکنید بچه ها

تنها وظیفه ما اینکه دعای خیر کنیم براشون، انشالله هر چی خیره برای دو طرف پیش بیاد، توکل بر خدا. 

پسرها چون کم حرفن، از نظر شما کاملن که میگی قرص ماه... وقتی باهاشون آدم میره زیر سقف همینجور که فکر ...

نه ایشون برادر منن😂

مادرشونو از وقتی به دنیا اومدم میشناختن خانواده بخاطر همین اینطور گفتم ...🤦🏻‍♀️😂

۶ سال تفاوته نه ۸ 

من هم از پارتنرم حدودا۴ سال بزرگترم

مگه چی میشه ؟؟؟ 

از ۹/۱۰ سال به بالا زیاده. و اینکه اگه مجرد بوده و ازدواج نداشته چه اشکالی داره 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
نه ایشون برادر منن😂 مادرشونو از وقتی به دنیا اومدم میشناختن خانواده بخاطر همین اینطور گفتم ...🤦🏻 ...

پس بگووووو چرا اونجوری ازش تعریف کردی 

واااای 😂😂😂😂 برگاااام

ببخش اگر ندونسته فکری راجع بهت کردم.

ولی جدا ازشوخی ، علت مخالفتتون با اون خانم چیه؟ نکنه قبلا جدا شده؟