شاتا پیام های شمارا فرستادم بعد گفت من ۶لول از تو بالاترم قدم ۱۷۰خورده ایی ولی تو گروه گفته بود ۱۸۱ام
تو همون گروه ریپ زدم اب رفتی منتظرم بیاد باز گوه خوری کنه
نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: میدونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت میکنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی میکنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده میشه؟آفرین، جامعه
اسی تاپیک قبلتو خوندم... تو شاتی که فرستادی نوشته 75 دهم که میشه 7.5 بعد بگو مرسی که بهم 7.5 دادی ولی بازم کمه رو ریاضیت کار کن تا بتونه قیافه تخ.. میتو جبران کنه اگه دوس داشتی عکس خودتو اون پسره هم بذار من ندیدم
شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨
اسی تاپیک قبلتو خوندم... تو شاتی که فرستادی نوشته 75 دهم که میشه 7.5 بعد بگو مرسی که بهم 7.5 دادی ول ...
ایوللل🤣🤣باشه عشقم
نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: میدونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت میکنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی میکنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده میشه؟آفرین، جامعه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.