2821
2789
عنوان

توی جیب شوهرم پیدا کردم

2123 بازدید | 74 پست

چند شب پیش عروسی بودیم 

عروسی اقوام شوهرم زن و مرد مختلط هست 

و مشرو بات بین پیر و جوان راحت روی میز سرو میشه و همشون چه دختر و چه پسر تفریحی اهل سیگار و قلیون و گل و ناس و این آشغالا هستن

سر میز ما ۱۷ نفر بودن 

که از این ۱۷ نفر ۲ تاشون بچه بودن چیزی مصرف نکردن و با منو شوهرم و مادر شوهرم و یه خانم دیگه سر جمع ۶ نفر چیزی مصرف نکردیم

بقیه نوشیدنی و سیگار دستشون بود 

شوهر من اهل این چیزا نیست کلا 

قبلاً شاید سالی دوسه نخ سیگار می‌کشید که دیگه نمیکشه فقط بعضی وقتا توی جمعی چیزی اگر قلیون برازجونی باشه شاید چند کام بگیره ولی میوه ای هم لب نمیزنه

از بابت دود خیالم ازش راحته

شب عروسی کلا کنار هم نشسته بودیم و فقط 

یه تایم خیلی کوتاه در حد ۱۰ دقیقه با داداشش رفتن سر میزی که چنتا از پسرای فامیل بودن

بازم من بهش دید داشتم و مطمئنم چیزی مصرف نکرد 

دیروز شلوارشو شستم ولی جیباشو چک نکرده بودم الان که شلوارش رو از تراس آوردم یه چیزی توی جیبش پیدا کردم که نمی‌دونم چیه 

بوی خیلی بدی هم میده 

یه پلاستیک کوچولو هست یه چیز پودری قهوه ای رنگه 

نمی‌دونم چون شسته شده رنگش عوض شده یا کلا همین رنگی بوده

چیکار کنم به روش بیارم نیارم؟

دارم روانی میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس بده ببینم

میدونستید مردم غزه بدون لباس میرن حموم ، میدونستی مردم غزه ایفون ۱۹ پرومکس تو دستشون نیست ، میدونی مردم غزه صبحانه خاویار ندارن بخورن و...... افرین حالا برو براشون عرررر بزن 😒😒

ما بهش میگیم ناس  ... شایدم عنفیه س 

ی نعشگی گذری میاره 

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● . میدونید چیه تا آخر عمرم از بهمن متنفرم. دوتا بهمنی از خدا بی خبر تو بهمن ماه... بگذریم عزیزان عشق حرمت داره هااا.حواستو بده به کی میگی عشقم حتی اگه چند سال طول بکشه خوب بشناس یادم نیست کدوم امام بود ولی ی حدیث از نوجوانی تو ذهنم بود فکر کنم امام صادق(ع) بود حرف قشنگی زد اگه خواستی با کسی پیمان ازدواج ببندی مطمئن شو ایمان داره چون حتی اگه تو رو دوست هم نداشته باشه ایمانش باعث میشه با تو بدرفتاری نکنه.(هرچند تا لحظه آخر قسم میخورد دوسم داره نمیخوام بی وجدان باشم عشق واقعی روباهاش تجربه کردم پشیمونم نیستم ولی از یجایی به بعد...برق تو چشماش رفت دیگه نمیشناختمش زنها میفهمن چی میگم ) ___ ی عده توبه پذیر هستن اما رو بعضیا بی تاثیره یا وقتی موثر واقع میشه که دیگه قلبی رو شکستن و انسانی رو به زندگی و آدمای اطرافش بی اعتماد کردن. راضی م به حکمت خدا 💌 چون ایمان دارم آخر قصه قشنگه و نقابش میفته💌 گاهی میگم تکلیف اون زن که معلومه واقعا خدا ازش ناامید شده ب معنی واقعی خدا زده س زنی که نه مادر بودنش و حیا نگه ش داره و نه فکر آخرت وآینده تباه ش. خدایا شکرت که هوامو داری هیچوقت ی زن رو اونقدر عقده ای،ذلیل و خوار نکن که کاسه گدایی عشق رو تو خونه یکی بگردونه.استغفرالله❤️ امیدوارم عشق واقعی رو تجربه کنید هرچند کوتاه ❤️🩹

ما بهش میگیم ناس  ... شایدم عنفیه س  ی نعشگی گذری میاره

عزیزم ناس مگه سبز رنگ نبود البته ناس قهوع ایم داریم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

2825
2823
2791
2779
2792