2777
2789
عنوان

کیت میدلتون هم که برگشت

603 بازدید | 12 پست

دیروز دیدینش بچه ها موهاش هم کاملا بلند بود ولی گفته بود قراره یه دوره شیمی درمانی بشم آخه معمولا موها میریزه و اینجوری پر پشت نمیمونه

کل دنیا سر کار بودن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم 

ولی شاید اوایل شیمی درمانیه 

اوایلش مو نمیریزه

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

ندیدم  ولی شاید اوایل شیمی درمانیه  اوایلش مو نمیریزه

از وقتی تشخیص میدن معمولا سریع درمان شروع میشه الان دو ماهه از اون ویدیو که داد بیرون گذشته 

واقعا نمیشه فهمید اینا چکار میکنن به نظر من که چیزیش نبود و مثل همیشه بود

اگه همون عکسی که با شوهرش دارن از فروشگاه میان بیرون دست شوهرشم کیسه خرید اون بدلش روزنامه ها هم تایید کردن خودش نیست

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اگه همون عکسی که با شوهرش دارن از فروشگاه میان بیرون دست شوهرشم کیسه خرید اون بدلش روزنامه ها هم تای ...

نه عزیزم دیروز مراسم تروپینگ د کالر به مناسبت تولد پادشاه بود که با خانواده اومد رو بالکن کاخ باکینگهام خود خودش بود