سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استرس رو واقعا نمی شه کم کرد منم همش الان استرس دارم تنها کاری که می شه کرد اینه که بهش بگید تاثیر معدل یازدهم بیست درصده اگه یک درسی هم بد بده فوقش سال دیگه ترمیم می زنه اصلا معلوم نیست چی بشه شاید اصلا برداشتن تاثیر معدل رو بعد بهش بگید اگه تو خراب کنی همه خراب می کنن من الان خودم تیزهوشان می رم ولی بچه هامون اونقدر امتحاناشون رو خوب ندادن هنوز هشتاد درصد از کنکورش مونده دقیقا چرا انقدر به خودش فشار وارد می کنه اگه یه چیزی برای یکی سخت باشه برای همه سخته شما هم بهش فشار وارد نکنید خودم به عنوان یک یازدهمی بیشتر از حرفهای مامان بابام استرس می گیرم تا بقیه چیزا
استرس رو واقعا نمی شه کم کرد منم همش الان استرس دارم تنها کاری که می شه کرد اینه که بهش بگید تاثیر م ...
خداشاهده دم به دقیقه بهش میگم فدای سرت
اما واقعا تلاش کرد امسال و این شد..
برای این که حالش بده ناراحتم نه معدلش