2777
2789
عنوان

قرعه کشی شرکت مخابرات

300 بازدید | 20 پست
  1. سلام من چندروز پیش یه پیام اومدروگوشیم که شمابرنده جایزه نفیس وبن مبلغ 800هزارتومان شدید من اهمیت ندادم تااینکه امروز یه خانوم زنگ زد که ازشرکت مخابرات شمابرنده یک گوشی سامسونگ وبن خردکالاشدیدآدرس بدیدتاپست کنیم براتون منم ازخوشحالی دادم حالابه هرکی میگم میگن دروغ والکی آدرس خونت دادی مشکلی پیش نیادو.....کسی ازشماتاحالا همچین جایزه ای گرفتید 
برای برطرف شدن مشکل هممون صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم به زور میخواستن سیمکارت مثل خط خودم بفرستن قبول نکردم از اونا اسرار از من انکار ولم نمیکردن میگفتم نمیخوام هی از مضایاش میگفتن  با عصبانیت گفتم ای بابا من نمیخوام که ول کردن شده بودن کنه

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

پلیس فتا اعلام کرده بود برنده ی قرعه کشیا فقط و فقط باید تو سایت این شرکتا اعلام بشن. زنگ زدن و اینا نداریم.فوقش می تونن اس ام اس بزنن که برین سایت اسمتونو ببینین. اینایی که زنگ می زنن معمولا یه ریگی به کفششون هست. حتی ممکنه واقعا از طرف مخابرات یا ایرانسل باشه. ولی تهش می خوان یه چیزی بهت بندازن و پولشو بگیرن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!