2777
2789

من اصلا تمایلی به رفت و امد ندارم چون می دونم قصدش فضولی کردنه و آرامشمو بهم میزنه، یه مدت خونمو عوض کردم و این خونه ی جدید نیومده بود، انقدر به مامانم گفته بود پسرم دلش برای دختر عمش تنگ شده گریه می کنه بریم بازی کنیم ، انقدر مامانم طفلی گفت که گفتم باشه آخر هفته بیاین، بگو آخه تو که از هر حرف من ناراحت میشی و به خودت میگیری چرا پا میشی میای خونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داری کلا نیاد قطع رابطه کنه سال به سال داداشت و نبینی ؟

خب همه که معصوم و پاگ نیستند باز دمش گرم میاد سر می زنه

حرف می بره و میاره شما و مادرت عاقل باشید حرفاش و بزرگ نکنید 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

چقد جدیدا تو نی نی سایت همه گلایه مند شدن از عروسا     

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

داداشم ازم پرسید اینترنتتون قطعه، نگاه کردم گفتم نه برای من که وصله وای فای، گفت اما من وصل نمیشم چرا، گوشیشو گرفتم ببینم چجوره، گفتم آها این وای فایه برای یه طرف دیگه ی خونست آنتنشون ضعیفه تو مسافت جواب نمیدن ۳تا مودم گذاشتیم، براش وصل کردم

بعدش به مامانم زنگ زده که این منظورش این بوده خونه ی ما بزرگه مه گفته ۳تا مودم داریم 😐 این فقط یکیشه ها ، ۴،۵ تای دیگه هم گفته، ده بارم زنگ زده به مامانم تکرار کرده، اعصاب مامانمو هم ریخته بهم منم که دیگه هیچی، البته من بیشتر به خاطر اینکه این فامیلمونه ناراحتم و اینکه مامانمو ناراحت میکنه وگرنه حرفاش برام بیشتر تعجب آوره تا ناراحت کننده

رسم مهمون داری از قدیم اینه که هر حرفی رو نزنیم که مهمونمون ناراحت بشه حتی اگه کافرم باشه اونروز مهم ...

مهمون چی؟ اون نباید کور وارد بشه و لال خارج....مهمون بد رو نمیشه احترام کرد، همه چی دو طرفست

عزیزم وای فای تا مسافت ۱۵ متر از هرطرف جواب میداد یعنی هرجا بزاریش شعال ۱۵ متر و قطر ۳۰ مترو رو جواب میدن جایی بزار وسط که جواب بده خونه که بزرگتر از ۹۰۰ متر نیست برا ۹۰۰ مترمربع پاسخگوه اگه مرکز بزاری

مگه چی گفته

پایین یکیشو گفتم، یا پسرش ۳سالشه، با دخترم که بازی می کرد مدام قهر می کرد می گفت من اصلا بازی نمی کنم می رفت در رو باز می کرد که بره مثلا، اینا هم بدو دنبالش که نع نع تو رو خدا قهر نکن بیا به آوا میگیم بهت بده، 

دوتاشون بچه ان ، بهش گفتم عمه جون قهر کردن راه مناسبی نیست بیا یه راه پیدا کنیم، شاید ۲۰ بار اتفاق افتاد، منم نازش می کردم و بهش اینا رو می گفتم و واقعا بچه متوجه شد و بهتر شد 

بعد به مامانم گفته که مونا دلش می خواد بگه بقیه چیزی حالیشون نیست من فقط بلدم و منظورش این بوده من بلد نیستم بچمو تربیت کنم :|

داداشم ازم پرسید اینترنتتون قطعه، نگاه کردم گفتم نه برای من که وصله وای فای، گفت اما من وصل نمیشم چر ...

چ

بچه ها بعضی وقت ها فکر می کنم چقدر زن داداش احمقی بودم 

خواهرر شوهرم با شوهرش و بچه هاش میومدن خونم لنگر می نداختن رمز وای فا یکسره دستشون بود تموم می کردن 

اون وقت من می رفتم یه روز خونه مادرشوهرم تازه خونه اونا هم نمی رفتم بهشون می گفتم رمز وای  فا دارید می گفتند نه مودم خصوصیه 

چقدر اومدن خوردن رفتن پس ندادن الانم میگن عروس بد منم 

عزیزم وای فای تا مسافت ۱۵ متر از هرطرف جواب میداد یعنی هرجا بزاریش شعال ۱۵ متر و قطر ۳۰ مترو رو جواب ...

نه خونه ی من که ۹۰۰ متر نیست، ولی برای وی     پی ان لازمه آنتنش قوی باشه ، حدودا ۱۵ متر که ازش دور میشی دیگه برای وی   پی ان جواب نمیده برای همین ما امتحان کردیم با ۳تا جواب میده، ممکنه به آنتن دهی منطقه و نوع اینترنت هم بستگی داشته باشه، ولی واقعا این موضوعی نیست که به اون بر بخوره😐