2777
2789
من چون داداش جوون دارم میترسم 

نگران نباش بخدا هیچ غلطی نمیکنه تو خود قران نوشته خداوند زمان مرگ هر انسانو تعیین کرده فرا برسه نه یه ثانیه دیر میشه نه زود ،،،،تو بفکر خودت باش خودتو قوی کن ،،،الان دندون رو جیگر بذار اول بچه به دنیا بیاد یکم زمان به خودت بده رو به راه بشی از لحاظ جسمی بعدش ادم شد که شد نشد پرتش کن بیرون از زندگیت مادری که ضعیف باشه بچشم ضعیف میشه ،،،،من راه طلاق ندارم فعلا نه بخاطر ترس بخاطر خونه نداشتنم بخاطر بی پولیم دارم خودمو جمع و جور میکنم یه کار پیدا کنم چون کار قبلیم که در شاخه مهندسیم بود از دست دادم بخاطر همین افسردگی و ناراحتیم ،بخاطر بچم باید خودمو سرپا نگهدارم تا فرصتی پیدا کنمو طلاق بگیرم

منم موافقم واقعا بدتر از اینم میشه مگه

میدونی بعضیا دنبال بهانه ان برای طلاق نگرفتن  وگرنه دنیا اونقدر ها هم شهر هرت نیست

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الهی بمیرم برای تو همه روخوندم دارم میترکم از غصت کدوم شهری این حیوون بدون تحقیق چراقبول کردی اخه ...

خدا نکنه عزیزم این حرفا چیه💜💜تهرانم

تحقیق؟6سال باهاش دوست بودم صب تاشبم پیشش بودم یکسال بعد ازدواج اینطوری شد هروزم داره ورژنش پیشرفته تر میشه دیگه الان پک کامل شده

هنوز اونروی هرت بودنشو بهت نشون نداده 

نشون نداده چون اینجوری ام نیست منم انقدر بزدل د ترسو نیستم با دو تا شاخ و شونه و تهدید بزارم هر بلایی سرم بیارن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بزک نمیر بهار میاد.....

باشه کمبزه با خیار میاد اینو بدون همه زنها دنیا مثل تو تو سری خور و ترسو نیستن هستن زنهای قوی بتونن از پس خودشون بربیان تو انقدر ترسو و وذبسته ای حاضری ساعتها کتک و فحش بخوری ولی از یه روانی جدا نشی مرمر خانم دیگه ریپ نزن چون پیامت و تو اعلاناتم ببینم باز نمیکنم حوصله بحث ندارم برات دعا میکنم از این بیچارگی بیرون بیای و دیگه یه بچه دیگه ام بدبخت نکن حالا اینو تو شکمته که بیچاره کردی هیچی بدرود 

باشه کمبزه با خیار میاد اینو بدون همه زنها دنیا مثل تو تو سری خور و ترسو نیستن هستن زنهای قوی بتونن ...

اونی که ریپ زده من نیستم شمایی من بادوتا خانوم دیگه داشتم صحبت میکردم ولی شما پریدی وسط عقده گشایی میکنی.بیچاره هم شماهستی ک معلوم نیست چقدر بدبختی کشیدی ک ب این حال افتادی  ک اومدی پاچه مردمو میگیری بعدم ادای ادمای عاقلودر میاری چون تو توهماتت فقط فکر می‌کنی سالمی وگرنه هرکس مدل حرف زدنتو ببینه می‌فهمه چ زندگی داغونی داری و چ بلاهایی سرت اومده ک انقد نتونستی کاری کنی همه غده شده تو گلوت

خدا نکنه عزیزم این حرفا چیه💜💜تهرانم تحقیق؟6سال باهاش دوست بودم صب تاشبم پیشش بودم یکسال بعد ازدوا ...

کاش من میتونستم برات کاری کنم دلم اتیش گرفت به نیت خوب شدن اوضاعت ده تا حمد میخونم

توی دوران دوستی هیچ علائمی نداشت؟زود جوش نمیورد؟کتک نمیزد؟بددهنی نمیکرد؟تهمت نمیزد؟

توی 6سالتون هیچی نشون نداد؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
وقتی میاد چه توضیحی داره

دیشب اومد  ساعت ۵:۳۰صبح گفتم کجا بودی گفت به تو چه

خیلی که پرسیدم و گیر دادم گفت به جون دخترم که جاده بودم با یه زنه س.ک.س داشتم بیرون بردمش براش شام خریدم و کلی وسایل دیگه 

دنیا رو سرم خراب شد

دارم به خودکشی فکر میکنم میخوام امشب هم خودمو هم دوقلو هامو بکشم چون هرچی میشه میندازه گردن دوقلو هام میگه اینارو من نمیخواستم

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
کاش من میتونستم برات کاری کنم دلم اتیش گرفت به نیت خوب شدن اوضاعت ده تا حمد میخونم توی دوران دوس ...

مرسی عزیزم ایشالله خدا ب دل صافت نگاه کن هرچی میخوای هزار برابر بهترشو بهت بده🌹🌹🌹🌹

ن والا یکم غد بود ک من عاشق پسر شد بودم ولی ن کتک بود تو اون 6سال ن فوش ن هیچی همش منو میبرد بیرون کلی بگو بخند یکبار فهمیدم دکتر اعصاب می‌ره تو دوستی ک بیشتر ب حرکاتش دقت کردم ک اگه چیزی بود بفهمم ولی اصلا هیچ کاری نمی‌کرد ک برمن ربط داشته باشه یا آسیب بزنه واقعا تعجب میکنم چرا یهو انقد بد شد بهش میگفتم چرا دکتر اعصاب میری گفت وسواس دارم بدم میاد کسی بهم بخوره ک خب ب چشم من عادی بود هنوزم هست من رد میشم بهش نمی‌خورم با این قضیه مشکلی ندارم ولی علایم الانشو پرخاشگری اصلا نداشت دوسش داشتم با عشق باهاش ازدواج کردم 

کاش من میتونستم برات کاری کنم دلم اتیش گرفت به نیت خوب شدن اوضاعت ده تا حمد میخونم توی دوران دوس ...

تا پارسالم حق بیرون رفتن از خونه رو تنها بهم نمیداد از وقتی باردار شدم و دید سنم رفته بالا بعضی جاها ک مهمه الان کاری ندارن خودم میرم دکتر یا بانکی جایی ولی بجاش پرخاشگریش از پارسال مخصوصا صدبرابر بیشتر شده هر لحظه میگم الانه ک ی چاقو بهم بزنه.سه سال پیشم معتاد شد دوسال کشید الان یکساله ک تو ترکه قرص میخوره دکتر می‌ره احساس میکنم ی درصدیش بخاطر بچه باشه ک خیلی استرس گرفته ی درصدیش بخاطر قرصای ترک خودشم ک مشکل اعصاب داره بعلاوه مشکلات مالی اینا همه باهم جم شده انقد وحشتناک شده رفتاراش چون دقیقا با شروع ترک کردنش و بارداری من ب این حد از رفتارهای وحشتناک رسید دوسال پیش و سه سال پیشم عصبی بود ولی تاحد الان قبل ازدواج ک انقد دوسش داشتم میپرستیدمش خیلی خوب بود باهام .ولی مامانش الان داره لو میده ک تو بچگیش و مجردیش با اونا خوب نبوده و عصبی بوده میزده اما الان خیلی باهاشون خوبه

کلا چیزی ک من فهمیدم با کسی ک خیلی نزدیکه اینطوریه.اونموقع ک دوست بودیم ب مادر و خواهرش نزدیک بوده با اونا بد بود با من خوب بود الان ک ازدواج کردیم از اونا دور شده ب من نزدیک شده با من بد شده با اونا خوب شده