2777
2789
عنوان

چ خبر.. جغدا بگن ببینم امروزتونو چجوری گذروندید🦉😁

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 60 پست
دکستر

اولین باره اسمشو میشنوم .. حس میکنم یع سریال عاشقانه خارجیه 

درسته؟😁

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢 پیشنهادم اینه حتما ورزش یا پیاده‌رویو جا بدین تو برنامه روزانه تون .. ب طرز عجیبی برا انجام کا ...

درس منو به این روز انداخته🤕

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
اشپزی و کار خونه .. دوش.. پیاده روی. فیلم

چقد خوب.. همین مشغولیتاس ک باعث میشه ادم احساس نشاط کنه و وقت فکر کردن ب چیزای منفیو نداشته باشه.. 

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
کاری نکردم فقط نمیدونم چم بود خلم چلم چیم موقه خواب یه لیوان قهوه گلد خوردم،خواب از کله ام پریده

ای داااااد😬

صبح زود راه افتادیم با گریه بچه افتادیم تو جاده صبحانه رو تو جاده خوردیم باز هم با گریه بچه بعد اومد ...

خداقوت واقعا .. 

نگران نباشین، دیگه بالشم ک گذاشتین.. ان شاءالله ک نمیفته 

والا راستش من عین چی الان میترسم و نمیتونم بخوابم

ترس چرا😢

هیچی غروبی یه بغض سنگینی داشتم یکمم گریه کردم نمیدونم چه مرگم شده فشار روی اعصابم زیاد دارم

یکم به شوهرم گفتم خواستم دردودل کنم سریع گفت تو قدر زندگیتو نمیدونی و بقیه آرزو دارن جای تو باشن و اینا دیگه اصلا به غلط کردن افتادم 

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
صبح امتحان ریاضی داشتیم و فاجعه بود بعدازظهرش هم رفتیم بازار برای خرید عید که نصفیاش مونده بود  ...

ای جااان .. عیدتون پیشاپیش مباااررک😁❤️

ما ک خوابگاهیم و درگیر پایانترما.. اصلا ب کل عیدو فراموش کرده بودم

فقط گریه کردم.

عزیزم ..😢😢

امیدوارم روزایی ک با اشک و درد میگذرن، زودتر براتون دوره ش تموم شه .. و برسین ب روزای قشنگ زندگیتون .. 

خواستین یع نگاه ب تاپیکای قبلی من بندازین .. قشنگ مصداق بارز آیه ی :«إنّ مع العسر یُسرا» ام🥲😁

ب چشم دیدم سختیا و دردا میگذرن، ولی فقط وقتی میگذرن ک درسشونو بهت داده باشن.. !

ای جااان .. عیدتون پیشاپیش مباااررک😁❤️ ما ک خوابگاهیم و درگیر پایانترما.. اصلا ب کل عیدو فراموش کر ...

عیدشمام پیشاپیش مبارک عزیزدلممم 

انشالله که امتحاناتتون عالی پیش بره

تیکر تولدمههه بخدا حامله نیستمم😂🥺

دیروز بعد ی قرن رفتم‌ پیاده روی حالا از صبح پاهام بسته دنده هام هم درد میکنه نمیتونم بخوابم  چ ...

ای داااد😬😂

فردا هم سعی کنین حتما پیاده روی داشته باشین وگرنه باز درده میاد سراغتون .. برا من اینجوریه و اگه یع روز یهویی ورزش کنم، همون روزو درد دارم، روز بعدشم اگه ورزش دیروزشو تکرار نکنم باز بدن درد و .. 🥲