2777
2789
عنوان

چ خبر.. جغدا بگن ببینم امروزتونو چجوری گذروندید🦉😁

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 60 پست
بد بود امتحانمو یکی بد داده بود بهش پول داده بودن استاد یار بود

عجب🥲

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 فقط از خریدت گفتی با جزئیات خیلی فراوان

اره.. اولش اومدم خوابمو تعریف کنم دیدم حتی فک کردن بهشم حالمو بد میکنه .. 

دیگه خرید قشنگ ترین بخش امروزم بود .. گفتم تعریف کنم شمام حس خوب بگیرین😁❤️

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
😐 فقط از خریدت گفتی با جزئیات خیلی فراوان

روز شما چطور بود

کسل کننده تر از دیروزز

منم دیروز و پریروزم این مدلی بود .. ولی امروزو با ورزش کردن سرحال نگه داشتم خودمو 

پیشنهادم ب شمام همینه.. فک کنم فقط ورزش بتونه کسلی و از بین ببره و بجاش کلییی انرژی بده بهتون😁

خیلی بد کل امروزم به گریه گذشت با اینکه بقیه روزا هم گریه میکنم ولی امروز بیشتر بود جواب آزمایش با ...

عزیزم ..🥲

قصد بچه دار شدن نداشتین یعنی؟

چند سالتونه