2777
2789

خودم صبح با یع خواب خیلی بد پا شدم، ولی بعدش زنگ زدم با مامانم صحبت کردم و کلی اروم شدم ..

بعدشم رفتم امتحان پایانترممو دادم و برگشتم خوابگاه، اماده شدم رفتم خرید.. 

همسرم ازم خواسته بود یع ست تاپ و شورتک بگیرم ک رو رنگش و یع ویژگی دیگه تأکید داشت، ک اونم رفتم یع فروشگاه و موقعی ک فروشنده داشت مدلا رو بهم نشون میداد، یع ست دیدم ک رنگش همونی بود ک همسرم میخواست ولی مدلش متفاوت بود.. از یع طرف یع ست دیگه دیدم ک رنگش یع جوری بود ک نمیخواستم، ولی مدلش دقیقا همونی بود ک همسر سفارش کرده بود.. و وسط دیدن مدلا، از فروشنده خواستم صبر کنه تماس بگیرم ببینم جناب همسر چ می‌فرمایند 😁🤣

و گفتن ک جفتشو وردار.. 😁

و آخرم رفتم جفتشو ورداشتم.. فروشنده مرموزانه نگام کرد و یع لبخند معناداری زد 😬

موقع پرداختم نزدیک بود تو حساب کتابا اشتباه پیش بیاد ک خداروشکر حواسم بود و حل شد .. نزدیک بود خیلی بیشتر از اون چیزی ک واقعا میشد هزینه بدم🤣💔

شما چیکاره بودین امروز

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فق فیلم دیدم

بَه 

چ فیلمی؟

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

صبح زود راه افتادیم با گریه بچه افتادیم تو جاده صبحانه رو تو جاده خوردیم باز هم با گریه بچه بعد اومدیم هتل دوش گرفتیم رفتیم بیرون با گریه بچه بعدم برگشتیم و شام خوردیم و اومدیم اتاقمون همه اینا همراه گریه بچه هنوزم داره گریه میکنه تازه یکم خمار شده دارم دعا میکنم بخوابه منم هم خوابم میاد هم خسته ام هم نگرانم‌ پسر بزرگم از تخت بیوفته چون حفاظ نداره کلی بالشت گذاشتم پشتش ولی استرس دارم

مهربون باشیم☺️

صبح امتحان ریاضی داشتیم و فاجعه بود

بعدازظهرش هم رفتیم بازار برای خرید عید که نصفیاش مونده بود 

بعدم سحری درست کردم واسه اینکه فردا روزه ام 

همین😂🫠

تیکر تولدمههه بخدا حامله نیستمم😂🥺

مثل بقیه روزا یکنواخت و کسل کننده

😢😢

پیشنهادم اینه حتما ورزش یا پیاده‌رویو جا بدین تو برنامه روزانه تون .. ب طرز عجیبی برا انجام کاراتون بهتون انرژی میده