2777
2789
عنوان

قربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 55 پست

خب پس فردا وقتی همه قربونی میکنن صد درصد گوشت زیادی هم میارن دم خونتون نیمه ی پرلیوان روببین 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس فردا وقتی همه قربونی میکنن صد درصد گوشت زیادی هم میارن دم خونتون نیمه ی پرلیوان روببین 

نمیارن عزیزم فقط همونایی که میرن درخونشون ومساجدا تمام 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
نه عزیزم رسممونه همه قربونی میکنن بجز ما چون نداریم بخدا😭

خدا برکت بده ب مالتون،ناشکری نکن،

بعدشم قربانی میکنن سهم میارن

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

خدا برکت بده ب مالتون،ناشکری نکن، بعدشم قربانی میکنن سهم میارن

نمینمیارن عزیزم فقط همونایی که میرن درخونشون ومساجدا تمام 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
هییی خدا بخداوندی خدا یادم نمیاد از کی گوشت نخوردیم پس فردا بوی جیگر گوسفتد و تمیز کردن کله پاچه منو ...

کل روستا قربونی دارن برای شما هم میارن دیگه. خیلیا شریکی قربانی میکنن ما گاهی به یه خیریه میدیم شریکی با بقیه قربانی انجام میده. خیلیا هم انجام نمیدن غصه نداره در کل

نه فقط همونایی که میرن درخونشون ومساجدا تمام 

خب پس بهتره قربونی نکنن چون اصلا معنیش و نفهمیدن گوشت و باید پخش کنن بین مردم نه اینکه برای چشم و هم چشمی گوسفند قربونی کنن بوی کباب راه بندازن دل بقیه رو اب کنن این که میشه گناه ، خدا همه رو به راه راست هدایت کنه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

نمیارن عزیزم فقط همونایی که میرن درخونشون ومساجدا تمام 

حالا این کجاش ناراحتی داشت به جای اینکه ناراحت بشی وخود خوری کنی پس فردا خونه نباش بزن بیرون برو خوش باش یعنی همه قربونی کنن وتو نکنی خیلیه 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم