دوستان گلم برام دعا کنید یا مشکلات مالیم حل بشه یا بمیرم پس فردا عید قربان هست وتو روستامون همه قربانی میکنن فقط ما نداریم بقران از عصر گریه میکنم چرا باید فقط ما بدبخت باشیم 😭😭😭😭😭😭
خب پس فردا وقتی همه قربونی میکنن صد درصد گوشت زیادی هم میارن دم خونتون نیمه ی پرلیوان روببین
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هییی خدا بخداوندی خدا یادم نمیاد از کی گوشت نخوردیم پس فردا بوی جیگر گوسفتد و تمیز کردن کله پاچه منو ...
کل روستا قربونی دارن برای شما هم میارن دیگه. خیلیا شریکی قربانی میکنن ما گاهی به یه خیریه میدیم شریکی با بقیه قربانی انجام میده. خیلیا هم انجام نمیدن غصه نداره در کل
خب پس بهتره قربونی نکنن چون اصلا معنیش و نفهمیدن گوشت و باید پخش کنن بین مردم نه اینکه برای چشم و هم چشمی گوسفند قربونی کنن بوی کباب راه بندازن دل بقیه رو اب کنن این که میشه گناه ، خدا همه رو به راه راست هدایت کنه