حتماحتی اگه دکترهم نگفت جانب احتیاط داشته باش. استراحت بکن و پله زیادبالاوپایین نکن.نزدیکی نداشته باش بخاطر جفت وهم هماتوم.هماتوم انشالله خودش جذب میشه درمانش استراحت که جذب بشه.جفت پایین توسه ماهه اول عادیه.شکم بزرگ بشه جفتم میره بالا نگران نباش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راس میگی؟آخه تا امروز حتی لکه بینی هم نداشتم میشه اشتباه کرده باشه؟
آره عزیزم خیلی عادیه برا خیلیا پیش میاد که پایین باشه منم لکه بینی نداشتم قشنگم ولی جفتم سرراهیه تو سونو بعدی مطمئن باش میره بالا آخه خود دکتر به من گفت جفت پایین خودش میره بالا
لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓
به منم سونوی ان تی گفت جفتت خلفی پرویا هست یعنی چسبیده به دهانه رحم استراحت نسبی داشته باش و اصلا نزدیکی نداشته باش خودش میره بالا واسه تعیین جنسیت هفته پیش رفتم سونو گفت اومده بالاتر دکترم گفت همه کاری میتونی بکنی جز نزدیکی چون هنوزم خیلی بالا نرفته فقط دیگه سر راهی نیس تازه بهم گفت پیاده روی داشته باش که وزنت بالا نره نگران نباش عزیزم واسه خیلیا سه ماهه اول پایینه بعدش میره بالا