2777
2789
عنوان

جفت پایین، باردارا کمککککک

334 بازدید | 34 پست

سلام، امروز رفتم غربالگری سه ماهه اول،  همه چی اوکی بود ولی گفت جفتت پایینه و یه هماتوم داری،  خیلی نگرانم یعنی چی میشه؟ خطرناکه؟ 12هفتمه

نمیدونم والا.منم جفتم پاین بود اما ماه پنجم خودش برگشته بود. پنج ماهت که شد برمیگرده بالا. یکم حالا احتیاط کن

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که هم از دکترم هم از خیلیا شنیدم جفت پایین تو 12هفته عادیه خیلیا براشون این پیش میاد و به مرور میره جای بهتر

اما برا خودم گفتن سر راهیه و استراحت لازمه ایشالا میره بالا برام دعا کن 

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 

به منم گفتن نزدیکی نداشته باش و استراحت کن 

برو ببین دکترت چی میگه شاید  گفت خودش میره بالا و نیاز به استراحت نداری

والا من که هم از دکترم هم از خیلیا شنیدم جفت پایین تو 12هفته عادیه خیلیا براشون این پیش میاد و به مر ...

نگران نباش خدابزرگه.توکل کن

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

وای نه اینقدرعادیه که نگو واسههه خیلیاااااا پیش میاد اگه جای من بودی چیکار میکردی  خودش میره بالا نگران نباش

وای نه اینقدرعادیه که نگو واسههه خیلیاااااا پیش میاد اگه جای من بودی چیکار میکردی    خودش ...

راس میگی؟آخه تا امروز حتی لکه بینی هم نداشتم میشه اشتباه کرده باشه؟ 

من خیلی میترسم دارم دق میکنم 

عزیزم اولش که معلومه پایینه یکم زمان میبره تا خودشو بالا بکشه

به من تو هفته هفدهم گفت جفتت رفته بالا

☺️سخت نگیر تازه اول راهی

😎Ich bin optimistisch für die Zukunft