2777
2789
عنوان

شده عمیقا دلت برای خودت بسوزه؟

121 بازدید | 25 پست

مثال بزن 🤕🤕

چرا

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زیاد..

مثلا

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
بله خیلی... وقتی ک عاشق شدم و واسم حروم دونستنش و میخواستن از عشقم جدام کنن با کلی آدم در افتادم و ...

عشق چیز مزخرفیه نه ؟؟؟

کاش هیچوقت نبود

اره بخاطراینکه میبینم هیچ پیشرفتی نسبت به همسالای خودم نکردم و همینطور موندم 

این دردش هیلی کمتر از وقتیه که یه شخصی باعث بشه دلت برای خودت بسوزه 😢

بله بخاطر اینکه از نوجوانی از همه ی هم دوره ای هام زرنگتر و با انگیزه تر بودم انقدر هنر و مهارت یاد گرفتم انقدر دوره های کاربردی رفتم حتی تو دانشگاه کلی درکنار درس کارای عملی انجام دادم ولی هرچی بیشتر تلاش میکردم کمتر نتیجه میگرفتم همه ازم متنفر بودن چون خودشون هیچی نبودن تو فامیلمون و اطرافیان هیچ کس مثل من نبود بخاطر همین ازم فاصله میگرفتن و هی پشتم حرفای زشت میزدن که خیلی خیلی تو زندگی و آینده ام تاثیر گذاشت هیچ وقت حلالشون نمیکنم

دستت فقط توی جیب خودت باشه