2777
2789
عنوان

پیلینگ صورت

1808 بازدید | 16 پست

سلام عزیزای دلم کسی از پیلینگ استفاده کرده و چه نتیجه های گرفتین خوبه یانه؟ من پوستم چربه و حالت لک ریز یا کک و مک دارم کلا پوستم صاف و یکدست نیست یه مدل پیلینگ بالانس دارم اصله ولی ت نت سرچ مبکنم این مدل رو ندیدم و اطلاعی ازش ندارم میشه تجربه هاتون رو بگین که استفاده کنیم و همینطور ابرسان و مرطوب کننده پوستای چرب هم معرفی کنیدممنون دوستان دوستون دارم🥰

➰پـس چـرا دائـمـاً يـكسـانـہ حـال دوران؟
من فعلا ویتالر خریدم ابرسان و رتینولش بعد دوره تموم شد نتیجه اش میام میگم فعلا راضیم

عزیزم پلینگ ویتالیرگرفتی؟

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاع چندانی ندارم اما فکر میکنم حالت لایه بردار داره و بهتر باشه پاییز و زمستون استفاده کنی، یا اگه الان استفاده میکنی حتما ضدافتاب بزنی حتی تو نور کم و سایه.چون پوست حساس میشه.  در مورد جوش مطمئن نیستم اما احتمال تحریک و برون ریزی داره. به امید خدا باید بزنی!

من پوستم عالی بود از لحاظ چربی کاملا نرمال بود. یک سال و نیم پیش رفتم کلینیک افتاب تو باغ فیض، ازشون نمیگذرم، پوستمو مزونیدلینگ کرد شایدم میکرونیدلینگ بود، بعد خیلی تاکید کردم که پوست من خشک نیست نرماله، گفتن نه باید بعدش فلان محصولات رو بزنی. الان یکسال و نیمه که پوستم مدام جوش میزنه و جای جوش بصورت لک می مونه با اینکه این همه مدت محصولات oil free استفاده میکنم. بی سوادها دکتر بالا سرشون نبود مشاور پوست بودن.دکترا مجوزشون رو قاب کرده بودن! 

خلاصه مراقب باشید چون یه نفر هم فیشال پوست کرده بود اونم گفت شبیه من شده.

نه من ابرسانش و رتینولش خریدم

عزیزم رتینولش خوب بود

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
فعلا راضیم از هر دو تاش هم ابرسان هم رتینول   هنوز دوره رو تموم نکردم

اهان ممنون عزیزم

من فعلا ویتالر خریدم ابرسان و رتینولش بعد دوره تموم شد نتیجه اش میام میگم فعلا راضیم

ممنون عزیزم منتظرت هستم 

اطلاع چندانی ندارم اما فکر میکنم حالت لایه بردار داره و بهتر باشه پاییز و زمستون استفاده کنی، یا اگه ...

عزیزدلم امیدوارم زود مشکلت حل بشه اگه جوش داری و جاش لک میشه من چندساله پشت سر هم این مشکلو داشتم هر دکتری رفتم خوب نشد بعد یه خانم مهربونی از ت نی نی سایت  راهنماییم کرد گفت ترتینویین با بتامتازون مخلوط کن اندازه نخود بزن جای جوش ک البته من همه ی صورتم میزدم عاااااالی بود نتیجه ش، من عوارضی ندیدم و حتما باید ضدآفتاب استفاده کنی این تجویز رو من ب همه گفتم و هرکی انجام داده نتیجه ی خوبی گرفته 

عزیزم حتما عکسشو بزار 

عزیزدلم امیدوارم زود مشکلت حل بشه اگه جوش داری و جاش لک میشه من چندساله پشت سر هم این مشکلو داشتم هر ...

ترتینویین داروخانه نمیده مگر با نسخه

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
چه خوب 😍😍 مرسی که گفتی 🤍

گلم استفاده کردی نتیجه ش رو حتما بیا اینجا بگو بهمون تا بقیه هم از تجربه ت استفاده کنن 

ترتینویین داروخانه نمیده مگر با نسخه

نه عزیزم نسخه نمیخاد یه پماد خیلی ارزونی هم هستش. من همیشه از دارخونه میگیرم