2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی که تو زندگی از خدا خواستم اینه که قبل از مادر و پدرم از دنیا نرم 

دوست ندارم داغم به دلشون بمونه

دوست ندارم اذیت بشن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

هیچی تهش خیلی عزیز باشی یکسال برات عزاداری میکنن پدر و مادر و فک و فامیل بعد هرکی میره پی کار رو زندگی خودش سالی یکبارم سرخاکت نمیان 

یک ادم با خودکشی بزرگترین ضربه رو به خانوادش و خودش میزنه چون مردم ما پشت سر دختری که خودکشی کنه خیلی حرف در میارن همون هرلحظه پدر و مادرتو عذاب میده و باعث میشه عذابش به شما هم برسه

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
هیچی تهش خیلی عزیز باشی یکسال برات عزاداری میکنن پدر و مادر و فک و فامیل بعد هرکی میره پی کار رو زند ...

مامانم خیلی بیچاره مظلومه هرروز دوسه باربهم زنگ میزنه همیشه غصه منو میخوره همیشه تو دلش درد هست همیشه دلم به حالش میسوزه

مامانم خیلی بیچاره مظلومه هرروز دوسه باربهم زنگ میزنه همیشه غصه منو میخوره همیشه تو دلش درد هست همیش ...

پس چرا میخوای عذابش بدی؟

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
اینطوری برام بهتره من یه انسان بدبختم دیگه به اخرخط رسیدم

من خودم سابقه خودکشی داشتم درست جایی فکر میکردم زندگیم به اخر خط رسیده زندگیم نابود شده ولی یک دفعه ورق برگشت از این رو به اون رو شدم و الان خوشحالم نجات پیدا کردم 

مامانم و بابام داشتن میرفتن سفر اگر لحظه اخر به خاطر چیزی که جا گذاشته بودن برنمیگشتن چهار پنج ماهه دیگه سالگرد فوت من بود 

الان فکر میکنم که چی خودکشی کردم اگر میمردم اونایی خیلی دوسم داشتن تا چهلمم برام عزاداری میکردن بعدم میرفتن پی عشق و حالشو سال به سالم سر قبرم نمیومدن 

خاک مرده سرده گلم زودتر از چیزی که فکر میکنی فراموش میشی

من خودم سابقه خودکشی داشتم درست جایی فکر میکردم زندگیم به اخر خط رسیده زندگیم نابود شده ولی یک دفعه ...

خداروشکر که زندگی روی خوش بهت نشون داد من عزیزم دیگه بریدم امروز چندتا اتفاق بد برام افتاد جواب ازمایشم که فهمیدم سرطان رحم دارم😭😭😭😭😭😭

خداروشکر که زندگی روی خوش بهت نشون داد من عزیزم دیگه بریدم امروز چندتا اتفاق بد برام افتاد جواب ازما ...

گلم سرطان رحم که چیز خطرناکی نیست معمولا با دارو خوب میشه تهش رحمو در میاری دیگه 

مطمئن باش زندگی همیشه یک جور روزای خوبشو به تو هم نشون میده یک سیب که ادم پرت میکنه بالا هزار بار میچرخه تا برسه پایین بلاخره سیب تو هم میچرخه دیگه