2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نن سنم بالاست بنظرت میتونم کنکور بدم ؟ خیلی دندون دوست دارم

ببین حقیقتا بنظرم باید خیلی درسخون باشی 

چون که نهایی هم اومده خیلی سخت تر شده باید امتحانم بدی فقط کنکور نیست اگه میتونی خیلی درس بخونی واقعا اره چرا که نه

ببین حقیقتا بنظرم باید خیلی درسخون باشی  چون که نهایی هم اومده خیلی سخت تر شده باید امتحانم بد ...

متوجه نمیشم من نهایی دادم دوباره باید نهایی بدم ؟ من سال ۹۶ کنکور دادم 

گروه تلگرام بزنید لینک بفرستین

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
 متوجه نمیشم من نهایی دادم دوباره باید نهایی بدم ؟ من سال ۹۶ کنکور دادم 

ببین عزیزم اون نهایی تو کنکور شنا ثبت نشده باید این نهایی جدید رو بدی که تو تاثیر داره 

منم میخوام شروع کنم باید برای ترمیم یازدهمم بخونم از نمرم راضی نیسم

وای منم راضی نیستم الکی الکی خراب شد

مثلا سر امتحان هول شدم

سر امتحان فارسی هم کار داشتم نتونستم بخونم

ببین عزیزم اون نهایی تو کنکور شنا ثبت نشده باید این نهایی جدید رو بدی که تو تاثیر داره 

مطمینی ؟ ای بابا یعنی از وقتی دهم یازدهم اینا دراومد نهاییا عوض شد ؟ زمان من هم نهایی سی درصد تو کنکور تاثیر داشت