2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم با نه

152 بازدید | 17 پست

سلام من چهار ماهه اقدام به بارداری کردم ولی باردار نشدم 

این ماه 8 روز از موعدم گذشته و هنوز پریود نشدم چهار روز پیش بی بی چک  گذاشتم هاله انداخت روز بعدش رفتم ازمایش گفت منفیه امروز هم بی بی چک گذاشتم بنظر خودم که هاله خیلی خیلی کمرنگی هست

بازم شما ببینین نظرتون بگین حیرونم نمیدونم باردارم یا نه🤦🏻‍♀️

فردا هم برو ازمایش  یه مرکز دیگه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مال چهار روز قبله

عزیزم بی بی چک خودکاری بگیر

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
یعنی میشه ازمایش اشتباه کرده باشه و من باردار باشم؟ 

براى من كه شد خوددكترم شك كردبه ازمايش دوباره فرستادبعدچندوقت مثبت شدازمايشم

ميخاستن بهم امپول بدن بازبشه پريودم خدارحم كرد دكترشك كرد

براى من كه شد خوددكترم شك كردبه ازمايش دوباره فرستادبعدچندوقت مثبت شدازمايشم ميخاستن بهم امپول بدن ...

واقعا😳

من چند روز پیش از شدت درد رفتم اورژانس ازمایش ادرار هم دادم چون ازمایش خونم منفی شده بود گفت دلیل دردات عفونت ادراریه الان دارم قرص چرک خشک کن میخورم دردام یکم کمتر شده ولی تخمدان هام یهو درد شدیدی میگیره

اگر باردار باشم این قرصا خطری داره برام یا نه؟ 

میگن این بی بی چک های قطره ای بهترن که

نه جانم اونا دقتشون خیلی بالاست

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍