2777
2789

خب من با دختر خالم دور میز نشسته بودیم میخندیدم‌

یهو یه چیزی محکم خورد به پایه میز

من فکر کردم پای دختر خالمه‌

دختر خالمم فکر کرد پای منه😂😂

و به خندیدنمون‌ ادامه میدادیم که یهو از صفحه مانیتور‌ سیاه لبتابم‌ دیدم یه لکه سیاه با سرعت زیاد از زیر میز دراومد رفت🥶

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من با دختر خالم دور میز نشسته بودیم میخندیدم‌ یهو یه چیزی محکم خورد به پایه میز من فکر کردم پای ...

فقط از میز فاصله گرفتم از اتاق اومدم بیرون 

از ترس زبونم گرفته بود نتونستم به دختر خالمم بگم چی دیدم 

من هنوزم عاشق چیزای ترسناکم😂🗿

من قبلا صبر میکردم همه بخوابن ساعت ۳ شب پا میشدم فیلم ترسناک نگاه میکردم و میریدم زیرم😂 تشنه وحشت بودم ولی الان نه دیگه 

وقتی با واقعیت دارک زندگی مواجه شی دیگه جن و روح نمیترسونتت

خب خودم تعریف میکنم:

من خالم جن زده بود(دعا گرفته بودن براش)و همش با خودش حرف میزد اصلا یه جورایی خودشو چنگ میزد تا یه چیز میگفتیم بهش خیلی عصبی بود و تا ۴۰ سالگی ازدواج نکرده(هنوز مجرده)یه شب خواب بودیم و تو اون اتاقه پنجره شبیه یه دیواره یعنی خیلی بزرگه پنجره و یه پرده سفیدم انداخته بودن بعد من چشمامو باز کردم دیدم یه زن موهاش و بافته بود نشسته پشت پنجره(معلوم نبودسایشو میدیدم)واییی تا شب تو بغل بابام گریه میکردم😂🤌🏿

نور و عشق الهی جاریست✨

خب خودم تعریف میکنم: من خالم جن زده بود(دعا گرفته بودن براش)و همش با خودش حرف میزد اصلا یه جورایی خ ...

وایییی‌ چقدر بد

طفلکی خالت‌ واقعا من زده شده بود؟🥲

وایییی‌ چقدر بد طفلکی خالت‌ واقعا من زده شده بود؟🥲

ارهه بخاطر اینکه همسایه دیوار به دیوارشون براش دعا گرفته و گذاشته بین سرامیکا مامانبزرگم رفت پیش دعانویس جای سه تاشو نشونش دادن اون یکیو شب که شد خودش اومد در اورد فرداش یهو دیدیم سیمان ریخته رو سرامیکا نکنه دعاهه رو در اورده بود🦦

نور و عشق الهی جاریست✨

یه سری مد شده بود نی‌نی.سایت همه تایپک ترسناک میزدن😂 

طبس که منطقه کویریه‌ فکر کنم که میگن خیلی جن زیاد داره از اون یه عالمه داستان ترسناک هست ولی تاپیکو‌ پیدا نمیکنم بفرستم خیلیا‌ تائیدش‌ کردن آره واقعیه‌