2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من مشاور خوب خیلی موثر به شرطی که باهاش رو راست باشی و گزارشکار و... دروغ ندی

یدونه پیدا کردم هزینه ش ماهی ۱.۵ عه

میدونم اونقدم زیاد نیس ولی کلا کنکور خیلی هزینه داره میترسم الکی هزینه کنم

عزیزدلم

به عنوان کسی که خودم ۵ساله کارمشاوره میکنم

و ۳سال اول رو با بهترین موسسات و... کارکردم

میتونم بهتون بگم قبولی دوسال اخیرم که قطع همکاری کردم ۳برابر اون ۳سال بوده!

با موسسات مشاوره نگیرید

میدونید چرا؟ چون موسسات فکردرامد خودشون هستند هرمشاور حداقل ۱۰۰دانش اموز بهش لینک میشه یه برنامه قالب اماده مینویسه نهایت ماهی یکبار...و هفته ای یکبارم باهاتون تماس میگیره

هرجا تعداد رفت بالا کیفیت میاد پایین

مشاور باید تایمش رو براتون داشته باشه

۲۴ساعت بتونه شمارو ساپورت کنه امکان ارتباط هرروزه باشه

برنامتون حتی اگر امروز خوب پیش نرفتید فردا عوض شه و نگه ماهی یک برنامه میدم

هزینه ای که الان میکنید در قبال هزینه پشت کنکور موندن و دانشگاه ازاد هیچی نیست

دانش اموزی داشتم که سال اول کنکورش ۱۰ برابر درس خوند رتبش شده بود ۲ هزار چرا؟بخاطر درگیرکردن خودش باموسسات

سال دوم با مشاوره تکی و درست گرفت ۹۰۰ شد

لطفا یا نگیرید یا پولتون رو تو این موسسات نریزید🙏من هنوز شرمنده اون دانش اموزام هستم کاش میتونستم به اندازه دانش اموزان الانم براشون زمان بذارم

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

شما برنامه اماده نمیخواید

پیگیری میخواید تعویض میخواید جابه جایی میخواید

لطفا سرسال کنکورتون قمارنکنید

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

سلام عزیزم 

بنظر من مشاور میتونه مسیر رو بهت نشون بده و باعث میشه با اعتماد بیشتری بری جلو.. البته آخرش اونی که میخونه خودتی نه مشاور☺️ 

اگه به این نتیجه رسیدی که با مشاور درس بخونی من خانم مهدیان رو بهت معرفی میکنم. هفتگی برنامه میداد و خیلی پیگیر بود. من ازش راضی بودم. شمارش اینه 09910224428