2777
2789

بچه ها شوهرم از اول زندگیمون تا الان خیلی بی احساسه اصلا بهم محبت نکرده چند روز پیش با دوسش که یه بچه هم دارن رفته بودیم شمال مسافرت دوسش با زنش می‌گفت و می‌خندید شوهرش  تو ساحل بغلش کرده بود داشتن تو ساحل آب بازی می‌کردن ولی شوهر من این چند روز رو حتی باهام حرف هم نزد چه برسه بغلم کنه😭😭تو خونمون هم همینه ن بغلی نه بوسی ن حرفی..خب منم زنم منم احساس دارم منم دلم میخواد شوهرم بهم محبت کنه😭😭هیچ چیزی هم براش کم نمی‌زارم همیشه حموم میرم لباس و آرایش قشنگ همیشه ب خودم میرسم توروخدا نیایین بگین مشکل از خودته نمک رو زخمام نپاشین من هیچ مشکلی ندارم خیلی بهش محبت میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید انقدر بهش محبت میکنی و دم دستشی برای همینه حد و مرز محبت کردن رو رعایت کن عزیزم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️