دوست داشتم اینارو اینجا هم به اشتراک بزارم که کسایی که قصد کاهش وزن دارن یا میخوان وزنشونو ثابت نگه دارن شاید استفاده کنن
من قصد کاهش وزن ندارم و فقط میخوام وزنمو ثابت نگه دارم و چیزای سالم بخورم
قدم ۱۶۰
وزنم ۴۹
اینم بگم که وزنم کمه ولی زیاد لاغر نشون نمیدم چون سینه هام پروتزه و بخاطر ورزش بدنم پر و خوش فرمه .
اول اینکه من خیلی ورزش میکنم و از بچگی عاشق ورزش کردنم
۱۵ ساله باله کار میکنم ، ۵ سال بدنسازی کار کردم و ۳ سال شنای حرفه ای
در حال حاضر یوگا و باله انجام میدم و ماهی چندبار شنا
حالا راجب رژیم غذاییم :
چیپس و پفک ، فست فود ، قند و شکر ، شیرینی ، سس ، نوشابه و ابمیوه های صنعتی ، هر روغنی بجز روغن زیتون و کنجد و اووکادو حذف کردم و یا به حدقل رسوندم .
و واسه همشون جایگزین پیدا کردم
برنج و نون رو کم کردم ولی حذف نکردم چون حذف کردنش باعث ریزش مو میشه
تعداد وعده هام زیاده ولی مقدارش کمه
مثلا ناهارم رو ممکنه ۳ بار بخورم ولی هر سری ۲،۳ قاشق .
قبل غذا یه بشقاب سالاد با روغن زیتون و ابلیمو میخورم
گوشت و مرغ و ماهی رو حتما گریل میکنم یا توی هواپز میپزم و اصلا سرخشون نمیکنم
یکی از دوستام که جنوب هستن هر چند ماه واسم چند بسته فیله خرچنگ میاره و تو فریز نگه میدارم و هفته ای یک تا دوبار میخورم سرشار از پروتیینه .
در کنار ورزش برای عضله سازی از پودر پروتئین وی استفاده میکنم .
وعده صبحانه رو کااامل میخورم و چیزایی میخورم که مدت زیادی سیرم کنه
مثل : اوتمیل ، تست اووکادو و تخم مرغ ، کرم ارده رژیمی ، کره بادوم زمینی ، کره پسته ، رایس کیک و میوه و کره بادوم زمینی ، ابمیوه طبیعی و پنکیک رژیمی ، تخم مرغ ابپز ، خرما ، ....
حتما هرروز از دتاکس واتر و کلروفیل استفاده میکنم
از محصولات پرو کاله استفاده میکنم که رژیمی ان .
اب و سبزیجات و میوه زیاد استفاده میکنم
از قرصای ویتامین استفاده میکنم که بعضی هاشون سوخت و ساز بدنو بالا میبره و ویتامین های مورد نیاز بدنو تامین میکنه .
چنتا میان وعده با کالری پایین :
راس کیک و کره بادوم زمینی ، توت فرنگی و شکلات تلخ ، بستنی رژیمی خونگی ، موز و کره بادوم زمینی و شکلات تلخ ، میوه هایی مثل کیوی و توت فرنگی و اناناس و خیار ، پاپ کورن ، چیپس رژیمی ، ماست یونانی و میوه و عسل ، چنتا بادوم زمینی ، شکلات تلخ ، پروتئین بار ، انواع دسر های رژیمی مثل کرپ رژیمی با ماست یونانی ،
شام و ناهار هم وعده های سیر کننده و سالم و سرشار از پروتیین میخورم همراه با سالاد
مثل : گوشت گریل شده و سبزیجات ، ساندویچ سینه مرغ گریل شده ، ساندویچ فیله خرچنگ ، کینوا و سینه مرغ و حبوبات
البته بقیه غذاهارم میخورم ولی کم و با روغن سالم .