2777
2789

دوست داشتم اینارو اینجا هم به اشتراک بزارم که کسایی که قصد کاهش وزن دارن یا میخوان وزنشونو ثابت نگه دارن شاید استفاده کنن  

من قصد کاهش وزن ندارم و فقط میخوام وزنمو ثابت نگه دارم و چیزای سالم بخورم

قدم ۱۶۰

وزنم ۴۹

اینم بگم که وزنم کمه ولی زیاد لاغر نشون نمیدم چون سینه هام پروتزه و بخاطر ورزش بدنم پر و خوش فرمه .

اول اینکه من خیلی ورزش میکنم و از بچگی عاشق ورزش کردنم

۱۵ ساله باله کار میکنم ، ۵ سال بدنسازی کار کردم و ۳ سال شنای حرفه ای

در حال حاضر یوگا و باله انجام میدم و ماهی چندبار  شنا

حالا راجب رژیم غذاییم :

چیپس و پفک ، فست فود ، قند و شکر ، شیرینی ، سس ، نوشابه و ابمیوه های صنعتی ، هر روغنی بجز روغن زیتون و کنجد و اووکادو  حذف کردم و یا به حدقل رسوندم .

و واسه همشون جایگزین پیدا کردم

برنج و نون رو کم کردم ولی حذف نکردم چون حذف کردنش باعث ریزش مو میشه

تعداد وعده هام زیاده ولی مقدارش کمه

مثلا ناهارم رو ممکنه ۳ بار بخورم ولی هر سری ۲،۳ قاشق .

قبل غذا یه بشقاب سالاد با روغن زیتون و ابلیمو میخورم

گوشت و مرغ و ماهی رو حتما گریل میکنم یا توی هواپز میپزم و اصلا سرخشون نمیکنم

یکی از دوستام که جنوب هستن هر چند ماه واسم چند بسته فیله خرچنگ میاره و تو فریز نگه میدارم و هفته ای یک تا دوبار میخورم سرشار از پروتیینه .

در کنار ورزش برای عضله سازی از پودر پروتئین وی استفاده میکنم .

وعده صبحانه رو کااامل میخورم و چیزایی میخورم که مدت زیادی سیرم کنه

مثل : اوتمیل ، تست اووکادو و تخم مرغ ، کرم ارده رژیمی ، کره بادوم زمینی ، کره پسته ، رایس کیک و میوه و کره بادوم زمینی ، ابمیوه طبیعی و پنکیک رژیمی ، تخم مرغ ابپز ، خرما ، ....

حتما هرروز از دتاکس واتر و کلروفیل استفاده میکنم

از محصولات پرو کاله استفاده میکنم که رژیمی ان .

اب و سبزیجات و میوه زیاد استفاده میکنم

از قرصای ویتامین استفاده میکنم که بعضی هاشون سوخت و ساز بدنو بالا میبره و ویتامین های مورد نیاز بدنو تامین میکنه .

چنتا میان وعده با کالری پایین :

راس کیک و کره بادوم زمینی ، توت فرنگی و شکلات تلخ ، بستنی رژیمی خونگی ، موز و کره بادوم زمینی و شکلات تلخ ، میوه هایی مثل کیوی و توت فرنگی و اناناس و خیار ، پاپ کورن ، چیپس رژیمی ، ماست یونانی و میوه و عسل ، چنتا بادوم زمینی ، شکلات تلخ ، پروتئین بار ، انواع دسر های رژیمی مثل کرپ رژیمی با ماست یونانی ،

شام و ناهار هم وعده های سیر کننده و سالم و سرشار از پروتیین میخورم همراه با سالاد

مثل : گوشت گریل شده و سبزیجات ، ساندویچ سینه مرغ گریل شده ، ساندویچ فیله خرچنگ ،  کینوا و سینه مرغ و حبوبات

البته بقیه غذاهارم میخورم ولی کم و با روغن سالم .

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .