2777
2789

من چندماه پیش بعداز کلی نداری و سختی شوهرم برام طلاگرفت همون مقداری که تقریبا برا ماشین فروختم 

بعد از یکی دوماه که دستم بودن شرایطی پیش اومد که با رضایت خودم برای پیشرفت زندگیمون دوباره فروختم که یه حرکتی بزنیم و حین همون کار ما از چندنفر پول قرض گرفتیم و ماشینی که زیر پامونه کلی خرج گذاشت دستمون 

الان منتظر وام بودیم که بدهیارو صاف کنیم ولی تا دوماه دیگه جورنمیشه و فشار بدی رومونه چون این دوماه سختی نداری زیاد کشیدیم

الان تنها دارایم یه تیکه طلا سبک که از کار پدر مرحومم پولش جور شد و که حدود ۱۰تومن شاید بشه و برخلاف میلم و کلی گذاشتن شوهرم که خودش مشکلاتو حل کنه متاسفانه شرایط بدتر میشه 

تو فکرم برم بفروشمش عصر و اون وام شوهرمو بجاش بردارم پس بذارم 

اشتباه اشتباههه فروختن طلا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی هی طلا میفروشی. دیگه تبدیل شد به وظیفه. دیگه شوهرت نمیزاره طلا برات بمونه هی هر چی شد میبره میفروشه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من ۳ شب پیش دقیقا قبل اینکه ماشینمون خرج بذاره رو دستمون خواب پدر مرحومم رو دیدم که ازم ناراحته یا عصبیه و با ترس گفتم بابا طلاهامو فروختم همون طلاهای که برای آیندمون قراره حرکتی بزنیم 

بابام موقعی که زنده بود کلی طلاهلمو برا مشکلات فروختم و خیلی ناراحت شد بعدش هرچندوقت یکبار شوهرم جبرانشون میکرد ولی الان این تیکه طلا رو گفته بودم چون یادگار و از پول کار پدرمه محاله بفروشم اما الان شرایطمون واقعا بده موندم چی کنم نمیدونم به شوهرم پیشنهاد بدم یانه

عزیزم اگه جات بودم طلامو میفروختم، ولی به شوهرم میگفتم از دوستم قرض کردم.

اینجوری هم کار شوهرت راه میفته هم خودشو موظف میدونه که پس بده پولتو.

به طلافروشم بگو لطفا برام نگهش دار خودم میام ازت میخرم. یادگاریه و فلان

من ۳ شب پیش دقیقا قبل اینکه ماشینمون خرج بذاره رو دستمون خواب پدر مرحومم رو دیدم که ازم ناراحته یا ع ...

نه به هیچ وجه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اشتباه میکنی هی طلا میفروشی. دیگه تبدیل شد به وظیفه. دیگه شوهرت نمیزاره طلا برات بمونه هی هر چی شد م ...

شوهرم بیچاره حرفی نزد الان این فکر خودمه چون از دوسه نفر پول قرض گرفتیم و باهاشون شوهرم بشدت رودروایسی داره یعنی غریبن 

از طرفی وام سبکمون ماه بعدی جور میشه یعنی ما این ماه حتی کل حقوقمونو بدیم برا قسط بازم کم داریم

عزیزم اگه جات بودم طلامو میفروختم، ولی به شوهرم میگفتم از دوستم قرض کردم. اینجوری هم کار شوهرت راه ...

طلا فروش محاله قبول کنه من این تیکه طلا رو چندماه پیش گرفتم و گفتم چون پول پدرمه تازنده بودنم یادگار میذارمش 

شوهرم بیچاره حرفی نزد الان این فکر خودمه چون از دوسه نفر پول قرض گرفتیم و باهاشون شوهرم بشدت رودروای ...

عیب نداره شده خودت زنگ بزن توضیح بده ولی یک ماه رو صبر کنید

طلا نفروش بذار شوهرت درستش کنه بدهی رو

شوهرم بیچاره حرفی نزد الان این فکر خودمه چون از دوسه نفر پول قرض گرفتیم و باهاشون شوهرم بشدت رودروایسی داره یعنی غریبن 

از طرفی وام سبکمون ماه بعدی جور میشه یعنی ما این ماه حتی کل حقوقمونو بدیم برا قسط بازم کم داریم 

و ما باید این ماه قسطامونو بااون چندنفر صفر کنیم