یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ب۷ نظرتون به رنگ نسکافه ای روشن ک انگار رنگ خاکه چه رنگ شال و شلواری میاد؟
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
چی بپوشم بنظرت لا ماتو کتی یقه انگلیسی شش دکمه مازراتی رنگ.نسکافه ای(رنگ خاکه تقریبن)
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
معمولا کتی ها شلوار پارچه ای میپوشن که هم رنگ خودشون با شلوار لی میتونی بپوشی
پارچه ای همرنگ خودش نداشت یه دمپا پارچه ای خریدم
حالا حس میکنم شلخته دیده میشه و شیک نیست