2777
2789
عنوان

دوره نامزدیییی...عقد

804 بازدید | 32 پست

خانوما شما دوره نامزدی خانوادتون اجازه میدادن پیش هم بخوابید؟؟ و رابطتون در چ حد بود؟ 

ما شما پیش هم میخوابیم رابطه نداریم در حد سطحی... تا دو روز پریودم عقب میوفته همش توهم دارم حاملم چ کنم شما هم اینجور بودین؟ 

چیکار کنم پریود شم

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکمی خوددار باش  چخبرت دوره نامزدی واسه شناخت نه رابطه جنسی والا بیشتر بنظر میاد تو هولی تا شوهرت تهشم به مشکل خوردی خدای نکرده میگی وای رابطه کاما داشتم نتونستم جداشم یکم. جمع کن خودتو چندسالته انقدر هولی

چون نامزدی ها در خانواده ما بدون عقد طی میشه معمولا روابط خیلی به اتاق خواب ختم نمیشه  

ولی کسانی که عقد می کنند دیگه شرعا و قانونا زن و شوهر هستند و به نظرم دیگه دلیلی نداره باهم رابطه نداشته باشن

برای بارداری هم مثل بقیه زوج ها می تونن از روش های پیشگیری مرسوم استفاده کنند

الان عقدم یکسره باهمیم  این توهم بارداری هم طبیعیه  هر چی بهش فکر کنی بدتره خودتو بیخیال ...

چند روز پریودم عقب میوفته توهم میزنم شدید و هی غصه. و اینا... میگم پریود شدم دیگه تمومه دیگه شبا پیشش نمیمونم و ازین حرفا ولی دوباره روز از نو روزی از نو خب دلم واسش تنگ میشه😵‍💫

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

من تو عقد باردار شدم    

بعدش خانوادت چی گفتن؟؟ 

چند روز پریودم عقب میوفته توهم میزنم شدید و هی غصه. و اینا... میگم پریود شدم دیگه تمومه دیگه شبا پیش ...

آخ گفتی دقیقاً میفهممت درک می‌کنم . با همه اینا خیلی‌ دوران پر استرس و شیرینیه 

بعداً خاطره میشه 😅

دیدی بالاخره شد🥺✨
دقیقا این توضیح ومن نوشتم انگار

درد مشترک خواهر😂😂وایی من حس میکنم حالم آخه بالا هم آوردم با اینکه هیچکارییی نکردمممم که باردار بشم🤣🤣